Samsung Galaxy Fold kommer att lanseras i brist, demo-enheter kommer ocksÄ att finnas tillgÀngliga i utvalda butiker

Samsung Galaxy Fold kommer att lanseras i brist, demo-enheter kommer ocksÄ att finnas tillgÀngliga i utvalda butiker

“Galaxy Fold kommer packad med nĂ„gra av de mest avancerade teknikerna Samsung har lagt i sina telefoner.”

Redan innan Galaxy Fold gick officiellt var det tydligt att den vikbara skulle vara en superpremieprodukt endast avsedd för eliten. Detta framhÀvdes till och med av det faktum att Àven pressmedlemmar inte fick röra enheten vid Galaxy Unpacked-evenemanget nÀr telefonen blev officiell. Nu verkar det som om mÄnga fortfarande inte kommer att kunna röra vid det eller leka med det i butiker. PÄ MWC bekrÀftade Kate Beaumont, chef för produkt-, tjÀnster och kommersiell strategi pÄ Samsung UK att Galaxy Fold med sin lyxiga pris pÄ $ 1 980 (~ R 414045) kommer att finnas i mycket begrÀnsade kvantiteter. Galaxy Fold kan köpas i april.

Samsung Galaxy Fold - Utvalda

Som citerats av The Verge sa Samsung-tjÀnstemannen att inte alla butiker kommer att ha en demoenhet av Samsungs hopfÀllbara telefon. Dessutom kommer det att finnas intensiv eftervÄrd för att se till att köpare av produkten behandlas som royalty. Dessutom kommer det att finnas ytterligare ett pressevenemang som kommer att hÄllas före lanseringen den 26 april dÀr en nÀrmare titt kommer att tillÄtas pÄ den 7,3-tums vikningsenheten. Samsung beskriver inte sina exakta detaljhandelsplaner Ànnu men vi kommer förmodligen bara se Galaxy Fold i de största Samsung-butikerna.

TjĂ€nstemannen kommenterade ocksĂ„ designen av Galaxy Fold och sa att en inĂ„tbockad skĂ€rm Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att skydda den nya panelen. Det tar ocksĂ„ mer forskning och tid jĂ€mfört med de utĂ„t vikbara enheterna, sĂ€ger Beaumont. Samsungs enda konkurrent just nu verkar vara Huawei Mate X som stal rampljuset vid MWC 2019 med sina tunna ramar och lĂ€tta design. Den vikbara 5G frĂ„n den kinesiska tillverkaren hyllades av journalister som en mer förfinad produkt Ă€ven om det fortfarande inte finns nĂ„got slĂ€ppdatum pĂ„ luren. Huaweis Mate X Ă€r Ă€nnu dyrare Ă€n Samsung med Huawei som frĂ„gar en skyhög € 2 299 av dina kontanter. Galaxy Fold förvĂ€ntas ocksĂ„ komma till Indien.

[Previous Story]WhatsApp arbetar med funktionen ‘Avancerad sökning’ för Android och iOS för att göra sökningar i chatt bĂ€ttre

[Next Story]Vivo X27-nyckelspecifikationer inklusive 6,39-tums AMOLED-skÀrm, 8 GB RAM avslöjad i TENAA-listan