Samsung Galaxy Fold kommer enligt uppgift inte att komma i juli

Samsung Galaxy Fold upptÀckt med en person som reser i Delhi tunnelbana

“En Samsung-chef bekrĂ€ftade att inget har gĂ„tt framĂ„t sedan förseningen i april”

Vikbara telefoner Ă€r inte lĂ€tta att hantera, och Samsung verkar verkligen ha lĂ€rt sig det pĂ„ det hĂ„rda sĂ€ttet. För de omedvetna Ă„terkallade den sydkoreanska jĂ€tten sin första kommersiella vikbara telefon, Galaxy Fold över designfel, tillbaka i april. Tidigare rykten föreslog att företaget förbĂ€ttrade handenhetens design med icke-avtagbart skydd och minskat gap och leker ocksĂ„ med idĂ©n att lansera handenheten nĂ„gon gĂ„ng i juli. TvĂ€rtom, Korea Herald rapporterar att en Samsung-tjĂ€nsteman som talade till koreanska medier förnekade lanseringen av Galaxy Fold i juli och uppgav att “ingenting har utvecklats sedan aprilförseningen.”

Galaxy-Fold

Dessutom sade verkstĂ€llande direktören, ”Om vi ​​driver en sĂ„dan mediehĂ€ndelse den hĂ€r mĂ„naden borde vi göra nĂ„got nu. ” Nyligen nĂ€mnde Samsung att tillkĂ€nnagivandena om lanseringen av Galaxy Fold skulle göras under de kommande veckorna. Ingen specifik tidslinje nĂ€mns dock. Detta innebĂ€r antingen att Samsung inte har slutfört lanseringsdatumet eller fortfarande befinner sig i fixeringsfasen. Hur som helst borde vi veta mer detaljer under de kommande veckorna.

Separat, efter Samsung, försenade Huawei ocksÄ lanseringen av Mate X, som skulle slÀppas denna mÄnad. Företagets talesman bekrÀftade att Mate X kommer att lanseras i september eftersom det fortfarande behöver tid att genomföra ytterligare tester för att sÀkerstÀlla att det Àr hÄllbart och inte stöter pÄ nÄgra problem efter slÀppet. Huawei sÀgs ocksÄ göra ytterligare tester med teleoperatörerna runt om i vÀrlden och se till att appar fungerar felfritt nÀr handenheten Àr helt vikad.