Samsung Galaxy Fold lÀckt video visar telefonen i sin fulla Àra

Samsung Galaxy Fold lÀckt video visar telefonen i sin fulla Àra

“Galaxy Fold Ă€r företagets första hopfĂ€llbara telefon som utvecklas till en 7,3-tums enhet”

Bortsett frĂ„n att lĂ€gga upp officiella videor som beskriver Galaxy Fold; som Ă€r företagets första hopfĂ€llbara telefon som tillkĂ€nnagavs vid Unpacked 2019-evenemanget förra mĂ„naden, har Samsung varit mycket försiktig med vem som har tillgĂ„ng till den hittills. Det faktum att varumĂ€rket dĂ€mpade lamporna under den första presentationen av Galaxy Fold-prototypen i november antyder hur speciellt företaget Ă€r. Handenheten kommer i butikerna i april mĂ„nad, men innan det kommer en ny Galaxy Fold-video publicerad av ‘telefonens tidYouTube-kanalen lĂ€mnar inget Ă„t fantasin eftersom den till och med visar upp skĂ€rmen.

Videoen kommer enligt uppgift frÄn Vietnam dÀr Samsung har större delen av sin produktions- och FoU-anlÀggning. Galaxy Fold som presenteras i videon har AT & T-logotypen, vilket betyder att det kan vara en bÀrarmodell. Telefonen kan ses starta upp och skÀrmen veck i mitten dÀr den viks i tvÄ halvor Àr ocksÄ mÀrkbar. Det Àr ocksÄ helt uppenbart att den koreanska jÀtten har anpassat sin programvara sÄ att den gÄr med den vikbara mekanismen, eftersom den kan ses krympa ner till omslagsvisningslÀget omedelbart nÀr den viks och tvÀrtom.

Videon ger ocksÄ försÀkran om Samsungs pÄstÄenden om gÄngjÀrns styvhet och vi kan ocksÄ se hur stor skÀrmen skulle vara nÀr den fÀlls ut. Telefonen har en 7,3-tums hopfÀllbar Infinity flex-skÀrm med ett skÄr i det övre högra hörnet. SkÀrmen fÀlls inÄt för att avslöja 4,6-tums omslagsdisplay som delar stora ramar och tar upp cirka 3/4 av fascia. Under huven kommer telefonen att drivas av Snapdragon 855-chipset. Galaxy Fold kommer att finnas tillgÀngligt frÄn och med den 26 april i USA och andra utvalda marknader.

[Previous Story]Topp 5-funktioner i Redmi Go

[Next Story]Apple Mac App Store erbjuder utvecklare möjligheten att slÀppa appuppdateringar i faser