Samsung Galaxy Fold-nedbrytning avslöjar flexibel skärm, gångjärnsmekanism, batterier och mer

Samsung Galaxy Fold-nedbrytning avslöjar flexibel skärm, gångjärnsmekanism, batterier och mer

‚ÄúGalaxy Fold √§r ett tekniskt underverk och inneh√•ller ett mycket intressant g√•ngj√§rn, massor av band och batterier‚ÄĚ

Samsung presenterade Galaxy Fold i februari i år, och det är en av de första kommersiellt tillgängliga vikbara telefonerna på marknaden. Vid evenemanget uppgav företaget att det hade arbetat på telefonen i ungefär åtta år. Telefonen, särskilt gångjärnsmekanismen, är ett tekniskt underverk. Och nu kan du se telefonens inre tack vare en nedrivning som publicerades på Weibo. Det är inte standardnedbrytningen i iFixit-stil, men det visar alla kablar, den flexibla skärmen, batterier, bandkontakter och andra komponenter som finns i Galaxy Fold.

Källa - WeiboKälla РWeibo

Användaren som publicerade bilderna har tagit bort dem från Weibo nu, men GSMArena lyckades cirkulera det online. Bilden ovan visar den helt demonterade Galaxy Fold. Du kan se två batterier, kameramodulerna, kablarna, moderkortet, chassit och skyddskyddet.

Källa - WeiboKälla РWeibo

I bilden ovan kan du se den 7,3-tums flexibla skärmen som finns inuti telefonen och endast syns när den viks ut. Utskärningen rymmer dubbla kameror. Enligt personen som utförde nedrivningen kändes skärmen som mjukt gummi och var ganska lätt att ta bort. Den främre skärmen var dock svår att ta bort och knäcktes under processen.

Bilderna ovan visar gångjärnet och alla andra delar som hjälper till att mekanismen fungerar smidigt. Samsung har betygsatt detta gångjärn för att hålla i cirka 200 000 användningsområden, så det är många år. Du kan se de mekanismer som finns på gångjärnet, vilket möjliggör smidig öppning och stängning av telefonen. Det finns cirka fem komponenter på gångjärns nedre och övre delar. Tjocka band försäkrar att allt förblir anslutet och fortsätter att fungera utan problem.

Källa - WeiboKälla РWeibo

I den här bilden kan du se den trefaldiga bakmonterade kameran och den främre selfie-kameran. Galaxy Fold har totalt 6 kameror runt telefonen. Gångjärnen är huvudkomponenterna i denna design, och enligt användaren, om någon av de fem delarna går ur linje kan hela skärmen misslyckas. Flera granskare har ställts inför stora skärmproblem med sin Galaxy Fold, och Samsung undersöker för närvarande det.