Samsung Galaxy Fold ses i aktion i ny praktisk video

Samsung Galaxy Fold ses i aktion i ny praktisk video

“Galaxy Fold √§r den f√∂rsta hopf√§llbara smarttelefonen fr√•n Samsung med dubbla sk√§rmar och upp till sex kameror”

Samsung har ännu inte börjat leverera sin Galaxy Fold-smartphone till konsumenterna. dock verkar det finnas några enheter redan där ute. Nu har en ny praktisk video av den mest hypade smarttelefonen dykt upp för att avslöja hur den reagerar i verkliga livet. Till att börja med är Galaxy Fold den första smarttelefonen från varumärket som har en hopfällbar skärm, varför den får all hype som en enhet med en sådan kaliber förtjänar.

Den praktiska videon avsl√∂jar Galaxy Fold i aktion, men mycket vagt. Handenheten verkar h√•lla bra p√• de flesta uppgifterna, s√§rskilt funktionen “App Continuity”. Funktionen l√•ter dig v√§lja en app p√• vilken sk√§rm som helst oavsett var den var √∂ppen (den st√∂rre eller den mindre sk√§rmen), och detsamma kan ses p√• videon – granskaren √∂ppnar YouTube-appen p√• den lilla omslagssk√§rmen och tar sedan den till den st√∂rre sk√§rmen genom att helt enkelt f√§lla ut enheten. Eftersom videon inte spelades in ordentligt ger den oss inte en bra titt p√• enheten.

Galaxy-Fold

För att komma ihåg, har Galaxy Fold en 7,3-tums Infinity flex-skärm som har ett skår i det övre högra hörnet och kan vikas inåt. Veckningen avslöjar 4,6-tums omslagsskärm med enorma ramar och tar upp ungefär tre fjärdedelar av fascien. Handenheten drivs av Qualcomms flaggskepp 7nm Snapdragon 855-chipset, tillsammans med 12 GB RAM och 512 GB (UFS 3.0) intern lagring. I kameravdelningen levereras den med en 16-megapixel + 12-megapixel + 12-megapixel bakre kamerainställning, dubbel 10-megapixel + 8-megapixel selfie-shooter ovanpå den större skärmen och en 10-megapixel snapper på omslagsdisplayen. Andra funktioner inkluderar ett nötigt 4,380 mAh batteri och ett anpassat användargränssnitt ovanpå Android Pie.

Galaxy Fold lanseringsdatum är precis runt hörnet. Handenheten är klar att säljas senare den här månaden den 26 april i USA och andra utvalda länder. Med en prislapp på $ 1 980 (~ Rs 1 47 000) är det den dyraste enheten någonsin från Samsung och bland de dyraste mobiltelefonerna på marknaden.