Samsung Galaxy Home smarthögtalare kommer att finnas tillgÀnglig i april 2019

Samsung Galaxy Home smarthögtalare kommer att finnas tillgÀnglig i april 2019

“Galaxy Home Ă€r en smart högtalare som kommer med Samsungs Bixby-assistent ombord”

Förra Äret, under tillkÀnnagivandet av Galaxy Note 9 (recension), presenterade Samsung en ny produkt som heter Galaxy Home. Den smarta högtalaren visades upp igen under Samsung Developer Conference, men Samsung gav oss inga detaljer angÄende dess lanseringsdatum. Vi hörde inte om högtalaren under gÄrdagens Galaxy S10-lansering ocksÄ. Men vid sidan av evenemanget avslöjade Samsungs co-CEO DJ Koh för CNET att talaren skulle vara tillgÀnglig i april 2019.

Galaxy Home smarthögtalare ska ta pĂ„ sig Google Home, Amazon Echo och Apples HomePod. Den drivs av Samsungs Bixby-assistent och Ă€r en ganska imponerande högtalare. Den har totalt 6 högtalare och en subwoofer för att ge uppslukande och imponerande ljud. Högtalaren har 8 mikrofoner med fjĂ€rrfĂ€ltsteknik sĂ„ att den kan höra anvĂ€ndaren frĂ„n hela rummet. AnvĂ€ndare kan sĂ€ga ‘Hej Bixby’ för att aktivera högtalaren och fĂ„ saker gjorda. Högtalarens överdel har knappar för att styra uppspelning och inaktivera mikrofonerna.

SkÀrmdump 21-02-2019 kl 12.15.24

Det Àr i stort sett allt som Samsung har avslöjat om Galaxy Home hittills. Vi vet inte hur mycket det skulle kosta, och vi vet inte heller det exakta lanseringsdatumet. Ja, den kommer i april i Är, men vi vet inte nÀr. Det Àr en snygg högtalare och gÄr enligt specifikationerna, vi tror att den kommer att vara högljudd och kraftfull.

Vi Àr dock inte sÄ sÀkra pÄ Bixby, den smarta assistenten frÄn Samsung. Det Àr inte lika bra som andra assistenter dÀr ute, som Google Assistant och Amazons Alexa. Enligt en undersökning anvÀnde endast 4 procent av anvÀndarna i USA Bixby pÄ en enhet. Det Àr vÀldigt lÄgt jÀmfört med 44 procent som anvÀnde Siri, 30 procent som anvÀnde Google Assistant och 17 procent som anvÀnde Alexa. Naturligtvis, genom att inkludera Bixby pÄ en smart högtalare, kan Samsung se en ökad anvÀndning.

Amazons Alexa-enheter leder för nĂ€rvarande marknaden för smarta högtalare, följt av Google. Även Apple har svĂ„rt att sĂ€lja sina HomePod-högtalare. Det kommer att bli intressant att se hur Galaxy Home fungerar.