Samsung Galaxy M20 säljs i Indien

Samsung Galaxy M20 säljs i Indien

“Galaxy M20 kan k√∂pas via e-handelsplattformen Amazon och Samsungs officiella webbplats”

Samsung lanserade sin prisvärda smartphone Galaxy M20 (recension) i Indien redan i januari i år. Handenheten gjordes tillgänglig exklusivt via Amazon i landet via en flashförsäljning. Upprörd av framgången har Samsung meddelat att Galaxy M20 nu kommer att finnas tillgänglig via öppen försäljning i landet. Det betyder att användare kan köpa enheten när som helst från e-handelsplattformen och Samsungs officiella webbplats när som helst utan att behöva vänta på försäljning varje vecka.

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-11_thumb.jpg

Samsung Galaxy M20-pris i Indien, specifikationer

När det gäller priset i Indien kostar Galaxy M20 3 GB + 32 GB lagringsvariant Rs 9 990, medan 4 GB + 64 GB lagringsalternativ ger dig tillbaka till R 9 990. Smarttelefonen erbjuds i färgalternativ Charcoal Black och Ocean Blue.

För de som inte är medvetna, har Galaxy M20 en 6,3-tums Infinity-V-skärm som har full HD + -upplösning och en liten utskärning. Den drivs av Exynos 7904-chipset och kör Android Oreo-baserade Experience UI ur lådan. I kameravdelningen, Galaxy M20 vaggar en dubbel kameramodul med 13-megapixel + 5-megapixel sensorer på baksidan och en 8-megapixel snapper på framsidan för selfies och videosamtal.

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-01_thumb.jpg

Handenheten drivs av ett nötigt 5000 mAh batteri med 15W snabb laddning och USB Type C-stöd. Anslutningsalternativen inkluderar 4G LTE, dubbelt SIM, WiFi, Bluetooth, 3,5 mm hörlursuttag och GPS / GLONASS. En bakmonterad fingeravtryckssensor rundar upp enhetens specifikationsblad.