Samsung Galaxy M30 India lanseringshÀndelse för idag: förvÀntat pris, specifikationer och mer

Samsung Galaxy M30 India lanseringshÀndelse för idag: förvÀntat pris, specifikationer och mer

“Galaxy M30-smarttelefonen kommer att visa upp en Infinity V-skĂ€rm och tredubbla bakre kameror”

Samsung kommer officiellt att ta omslaget frĂ„n Galaxy M30-smarttelefonen i Indien idag. Efter lanseringen av Galaxy M10 och Galaxy M20 (recension) blir detta den tredje och mest premium-handenheten i sortimentet. Till att börja med kommer telefonen att prata med Samsungs senaste Infinity V-skĂ€rm med en lĂ€tt utskuren topp som Ă€r hem för en selfie-kamera, vilket ses pĂ„ syskonen. Men den bakre panelen pĂ„ Galaxy M30 kommer att ha tre kameror istĂ€llet för dubbla – vilket gör den till den första i sitt slag i prisvĂ€rt segment. Handenheten förvĂ€ntas kosta 15 000 Rs för basvarianten.

Dags att drivas som aldrig förr!
Vi presenterar den nya Galaxy M30 med 3X effekt. # IM3XPOWERD
AvtÀckning den 27 februari
Är du redo? pic.twitter.com/Ff2nsgJ8rV

– Samsung Mobile India (@SamsungMobileIN) 16 februari 2019

Hur man ser Samsung Galaxy M30 India lansera evenemang live stream

Galaxy M30-lanseringen av smarttelefonen Àr planerad till idag kl 18:00 IST. Precis som de flesta varumÀrken idag Àr Samsung vÀrd för en livestream för lanseringen av Galaxy M30 India. Klicka pÄ uppspelningsknappen i YouTube-videon inbÀddad nedan för att se evenemanget live:

Samsung Galaxy M30 specifikationer

galaxy-m30-schematics-leak

FrÄn vad vi vet hittills förvÀntas Galaxy M30 ha en kant-till-kant 6,38-tums Super AMOLED-skÀrm med Full HD + -upplösning. Handenheten kommer sannolikt att drivas av samma Exynos 7904-processor som finns pÄ M20. SoC kommer enligt uppgift att paras ihop med 4 GB + 64 GB lagring och 6 GB + 128 GB lagringskonfiguration. Enheten förvÀntas drivas av ett jÀttestort 5.000 mAh batteri med snabb laddningsteknik och USB Type C-stöd.

I kameravdelningen kommer den tredubbla bakre kameran pÄ Galaxy M30 sannolikt att ha 13MP + 5MP + 5MP-instÀllningar. Den framÄtvÀnda kameran kan gunga en 16-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Det Àr allt vi vet hittills!