Samsung Galaxy M30 lanseras i Indien planerad till 27 februari

Samsung Galaxy M30 lanseras i Indien planerad till 27 februari

“Den kommande Galaxy M30 förvĂ€ntas prissĂ€ttas till 15 000 Rs för basvarianten”

Efter lanseringen av Galaxy M10 och M20 budget smartphones i Indien förbereder Samsung sig nu för att avslöja Galaxy M30. Och medan det fanns flera rykten som gjorde rundorna visste vi inte riktigt det officiella lanseringsdatumet för den hÀr telefonen. Fram till nu Àr det. Samsung har just bekrÀftat pÄ Twitter att den skulle lansera den tredje smarttelefonen i M-serien den 27 februari i landet. Det ÄterstÄr dock att se om den sydkoreanska jÀtten kommer att vara vÀrd för en lanseringsevenemang för samma eller inte, eftersom teasern bara nÀmner kl. 18.00.

GĂ„r genom tweet, telefonen kommer att vara tillgĂ€nglig att köpa pĂ„ Amazon Indien, Ă„tminstone i början. En fĂ€rsk rapport frĂ„n IANS hade avslöjat att Galaxy M30 kommer att finnas att köpa den första veckan i mars. Eftersom telefonerna skulle tillkĂ€nnages den 27 denna mĂ„nad verkar den första veckan i mars sannolikt vara tidsramen nĂ€r enheten skulle vara tillgĂ€nglig att köpa. Statusen pĂ„ tweeten anger “3X power”, vilket sannolikt hĂ€nvisar till det faktum att den kommande M30 kommer att levereras med en trippelkamerainstallation.

Relaterad lÀsning: Ryktet om Samsung Galaxy M30

Medan tweeten inte avslöjar nÄgra andra detaljer, tyder rykten pÄ att telefonen sÀgs drivas av samma Exynos 7904-processor som finns pÄ M20. Och till skillnad frÄn LCD-skÀrmarna pÄ Galaxy M10 och M20 kommer Samsung Galaxy M30 att ha en 6,38-tums Super AMOLED Infinity V-skÀrm med ett litet skÄr pÄ toppen. Enheten rapporteras komma i flera varianter som börjar med 4 GB RAM och 64 GB lagring och gÄr hela vÀgen upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring. Per lÀckage skulle telefonen vara utrustad med ett 5.000 mAh batteri, liknande Galaxy M20.

galaxy-m30-schematics-leak

Det samma IANS rapporten indikerar ocksÄ att Samsung Galaxy M30s pris i Indien börjar pÄ 15 000 Rs för basvarianten. Under tiden verkar bÄde Galaxy M10 (recension) och Galaxy M20 (recension) klara sig mycket bra pÄ marknaden eftersom de har sÄlts under all flashförsÀljning. Om du vill fÄ tag pÄ dem Àr deras nÀsta blixt planerad att Àga rum den 19 februari.