Samsung Galaxy M30 med Super AMOLED-skärm och trippel bakre kamera får FCC-godkännande

Samsung Galaxy M30 med Super AMOLED-skärm och trippel bakre kamera får FCC-godkännande

‚ÄĚFCC-certifiering inneb√§r att Samsung Galaxy M30 √§r ett steg n√§rmare att lanseras officiellt‚ÄĚ

Samsungs nästa M-serie smartphone, Galaxy M30, har dykt upp på interwebbplatser ganska ofta. Ett läckt schema över telefonen avslöjade dess design och bekräftade att den kommer med en Super AMOLED-skärm. Den sydkoreanska jätten har redan lanserat Galaxy M10 (recension) och Galaxy M20 (recension), som båda har en LCD-skärm. Nu har Galaxy M30 precis fått ett godkännande från FCC (Federal Communications Commission). Detta innebär att telefonen kan lanseras mycket snart av Samsung.

FCC-listan inneh√•ller dokument som inneh√•ller n√•gra sk√§rmdumpar och information p√• enheten. √Ąven om inga st√∂rre h√•rdvarudetaljer har avsl√∂jats av sk√§rmdumpar och andra dokument, bekr√§ftar de AMOLED-sk√§rmen och telefonens fysiska storlek. Sk√§rmdumparna visar menyn Inst√§llningar och du kan tydligt se funktionen Always on Display, som kr√§ver en AMOLED-sk√§rm f√∂r att fungera korrekt. Menyn inneh√•ller ocks√• funktioner som ansiktsigenk√§nning.

Kredit - MySmartPriceKredit – MySmartPrice

Vi är inte säkra på om Galaxy M30 är den sista i M-serien, men det är ganska en funktionspaket. Tack vare tidigare läckor har vi lärt oss att telefonen kan drivas av Exynos 7904-chipset, en 6,38-tums Full HD + Super AMOLED-skärm med ett skår på toppen och ett stort 5.000 mAh batteri. Galaxy M20 har liknande specifikationer, så vi kan förvänta oss att M30 följer sviten. Huvudskillnaden bör vara i kamerahårdvaran, eftersom Galaxy M30 har en trippel-bakre kamerainställning.

Kredit - MySmartPriceKredit – MySmartPrice

Samsung Galaxy M30 kan vara den första prisvärda telefonen på marknaden som har en trippel bakre kamerainställning. Enligt läckage kommer telefonen att ha en 13 + 5 + 5-megapixelinstallation på baksidan. Du kan förvänta dig en 16 megapixel selfie-kamera och upp till 6 GB RAM med 128 GB lagringsutrymme. En annan viktig funktion på Galaxy M30 kan vara inkluderingen av 15 W snabb laddning via USB Type-C-porten. Telefonen har också ett 3,5 mm hörlursuttag och kostar mindre än 20 000 Rs. Galaxy M10 och M20 körs på Android 8.1 Oreo, men M30 kan köra Android 9.0 Pie ur lådan.