Samsung Galaxy M30 nya variant enligt uppgift

Samsung Galaxy M30 nya variant enligt uppgift

“Den nya Galaxy M30-modellen sĂ€gs ha förbĂ€ttrade kameraspecifikationer och starta Android 9 Pie ur lĂ„dan”

Tidigare i Är i februari lanserade Samsung Galaxy M30-smarttelefonen pÄ den indiska marknaden. Nu hÀvdar en ny rapport att den sydkoreanska jÀtten arbetar med en nÄgot uppgraderad variant av luren. Enligt en rapport frÄn SamMobile, den nya modellen Àr under utveckling med kodnamnet SM-M307F. SÀrskilt rapporterade samma publikation nyligen att varumÀrket arbetar med nya varianter av Galaxy A50 och Galaxy A70-smartphones ocksÄ.

Samsung-Galaxy-M30-recension-91mobiles-09_thumb.jpg

Rapporten föreslÄr att den nya Galaxy M30 kan sitta under Galaxy M40, som nyligen lanserades i Indien, i Samsungs portfölj. Medan de exakta specifikationerna för telefonen inte Àr klara, spekulerar rapporten i att den nya varianten av handenheten kan komma med förbÀttrade kamerafunktioner och starta Android 9 Pie ur lÄdan med One UI 1.1. Slutligen föreslÄr det att den nya Galaxy M30 kommer att finnas tillgÀnglig i 64 GB och 128 GB lagringsvarianter, precis som den avancerade varianten av den nuvarande generationen. Inga andra detaljer Àr för nÀrvarande okÀnda.

NĂ€r det gĂ€ller Galaxy M30 anlĂ€nde telefonen som ett mellanklassutbud med en Infinity-U-skĂ€rm och tredubbla bakre kameror. Handenheten har en 6,4-tums full HD + Super AMOLED-skĂ€rm och startar den daterade Android 8.1 Oreo. Enheten drivs av en oktakĂ€rnig Exynos 7904-processor. Telefonen finns i tvĂ„ RAM- och lagringsvarianter – 4 GB + 64 GB och 6 GB + 128 GB. För sĂ€kerhets skull Ă€r handenheten utrustad med en bakmonterad fingeravtryckssensor.

Samsung Galaxy M30 recension - 91mobiles FB feat

Prata om kamerorna, Galaxy M30 en 13MP primÀr snapper pÄ baksidan, tillsammans med ytterligare tvÄ 5MP-skyttar. För att fÄnga selfies och ringa videosamtal fÄr du en enda 16MP snapper pÄ framsidan. NÀr det gÀller anslutning erbjuder smarttelefonen 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth, USB Type-C-port och GPS med GLONASS. Ett massivt 5.000 mAh batteri med 15 W snabbladdningsstöd kompletterar listan med specifikationer.

Galaxy M30-priset i Indien för 4 GB RAM-varianten Àr Rs 14 990, medan den avancerade 6 GB RAM-modellen ger dig tillbaka med 17 990 Rs. Telefonen erbjuds i svart och blÄ fÀrgvarianter.