Samsung Galaxy M30: s tredubbla bakre kameror avslöjade i lÀckta scheman

galaxy-m30-schematics-leak

“Galaxy M30 kan vara Samsungs första smarttelefon med tre bakre kameror under 20 000 Rs”

Samsungs nya M-serie har orsakat en hel del uppstÄndelse i budgeten smarttelefonsegment i Indien nyligen. Företaget Àr dock inte riktigt fÀrdigt med serien Ànnu eftersom det har rapporterats om Galaxy M30 som Àr hotande. En ny lÀcka under helgen har avslöjat nÄgra intressanta saker om Samsungs kommande budgetsmartphone.

galaxy-m30-schematics-leak

De lÀckta schemat kommer frÄn Pricekart och avslöjar inte bara baksidan och framsidan av smarttelefonen, utan avslöjar ocksÄ nÄgra viktiga specifikationer. NÀr det gÀller design Àr det inte mycket att sÀga eftersom handenheten liknar Galaxy M20 (recension). Emellertid sÀger schemat att telefonen kommer att mÀta 159 x 75,1 mm i dimensioner. En nyckelfunktion som omedelbart kommer att uppmÀrksamma Àr den pÄstÄdda trippelkamerainstÀllningen pÄ enhetens baksida. Enligt kÀllan kommer installationen att bestÄ av 13MP + 5MP + 5MP-sensorer, vilket gör M30 till den första telefonen som kan skryta med en trippelkamera-array i det prisvÀrda segmentet. Den frÀmre kameran förvÀntas vara en 16MP-sensor placerad i vattendroppskÄran medan det finns en USB Type-C-port i den nedre Ànden av smarttelefonen.

Tidigare lÀckta specifikationer för Galaxy M30 avslöjade en 6,38-tums skÀrm med Full HD + -upplösning medan processorn (Exynos 7904) tros vara densamma som Galaxy M20. Den senaste lÀckan antydde att telefonen skulle ha en mer attraktiv lutningsfÀrgad rygg som inte finns i Samsung-telefoner. FrÄn och med nu finns det inga tecken pÄ nÀr Galaxy M30 kommer att lanseras, men det misstÀnks att Samsung skulle kunna lansera enheten redan nÀsta mÄnad i Indien.

[Previous Story]iPhone XR-priser i Indien diskonterade med 5300 Rs i offlinebutiker som en del av ett begrÀnsat erbjudande

[Next Story]LG G8 ThinQs kanadensiska prissÀttning lÀckte ut; kostar cirka 64 000 Rs