Samsung Galaxy M30 specifikationer, funktioner, pris: ryktet

galaxy-m30-schematics-leak

“Galaxy M30 förvĂ€ntas vara det mest kraftfulla erbjudandet i M-serien”

Samsung startade 2019 med en smĂ€ll genom att avslöja de Indien-fokuserade Samsung Galaxy M10 (recension) och Samsung Galaxy M20 (recension) smartphones. Men företaget nöjer sig inte med det, eftersom lĂ€ckor och rykten om det tredje erbjudandet i M-serien – Galaxy M30 – fortsĂ€tter att strömma in. Som nomenklaturen antyder kommer den hĂ€r telefonen att bli Ă€nnu kraftfullare Ă€n de andra tvĂ„ telefonerna, och vi förvĂ€ntar oss att den ska placeras i prisintervallet 15 000 Rs. SĂ„ om du undrar vad den hĂ€r enheten kan ge till bordet, har vi sammanstĂ€llt alla rykten och spekulationerna pĂ„ ett stĂ€lle. LĂ„t oss börja.

En stor Infinity-V-skÀrm

galaxy-m30-schematics-leak

Det sÀgs att den kommande Galaxy M30 kommer att ha en 6,38-tums skÀrm med full HD + upplösning pÄ framsidan. Naturligtvis kommer det med en droppskÀrning, som Àr en del av den nya Infinity-V-skÀrmen som introducerades av Samsung med M-serien. En nyligen lÀckt schema över telefonen föreslog att denna panel kommer att vara Super AMOLED i naturen, men det har inte funnits nÄgon annan rapport som stöder detta pÄstÄende, varför vi skulle rekommendera dig att anta att det kommer att vara en TFT- eller LCD-panel eftersom M10 och M20 ocksÄ har samma.

En trippelkamerainstallation

Vad vi kan sÀga med största tillförsikt Àr att Samsung Galaxy M30 kommer att levereras med en tredubbel kamerainstÀllning pÄ baksidan. Samsung har hittills bara reserverat det hÀr hÄrdvaruvalet för sina övre mellantelefoner, men det Àr för första gÄngen att tre kameror kommer att ses pÄ baksidan av en sub-Rs 20k-telefon. Trion bestÄr tydligen av en 13MP f / 1.9-shooter, en 5MP f / 2.2-sensor och en annan 5MP f / 2.2-kamera. Man kan anta att de tvÄ ytterligare kamerorna tillÄter vidvinkel- och portrÀttfotografering. Emellertid har Galaxy M10 och M20 redan bÄda dessa funktioner med bara tvÄ kameror pÄ ryggen. Vilket tyder pÄ att Samsung skulle kunna anvÀnda den tredje sensorn för att erbjuda optisk zoom.

Ett massivt batteri

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-01_thumb.jpgSamsung Galaxy M20

Eftersom Galaxy M20 har ett 5.000 mAh batteri inuti Àr det ingen överraskning att rykten om M30 ocksÄ nÀmner en rymlig cell. Det massiva paketet hjÀlper telefonen att köra i tvÄ dagar med mÄttlig anvÀndning lÀtt. Dessutom kommer 15 W snabb laddningsstöd med en medföljande laddare sannolikt ocksÄ att anvÀndas för den hÀr handenheten.

Kraftfulla inre

Tidigare rapporter antydde att ett Exynos 7885-chipset hade kommit in i Samsungs Galaxy M30. Den senaste lÀckan har dock föreslagit att den förbÀttrade Exynos 7904-enheten kommer att driva enheten. Chipsetet levereras med en 1,8 GHz oktakÀrnprocessor och Mali-G71 MP2 GPU. 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme Àr troligtvis inkluderade i basmodellen, men det finns vissa murmurar om en 6 GB RAM-modell med 128 GB lagringsutrymme ocksÄ.

Inte mÄnga designförÀndringar

Samsung-Galaxy-M10-och-M20-91mobiles-02_thumb.jpgSamsung Galaxy M10 (vÀnster) och M20 (höger)

Utformningen av Galaxy M30 förvÀntas vara mycket lik den för de andra tvÄ telefonerna i sortimentet. Du kommer att fÄ ett 3,5 mm uttag lÀngst ner och en fingeravtrycksskanner pÄ baksidan. Och precis som M20 kommer den hÀr telefonen ocksÄ utrustad med en USB Type-C-port för snabb laddning. PÄ mjukvarusidan kan vi förvÀnta oss att enheten levereras med det nya Samsung Experience UI, men det ÄterstÄr att se om den Àr lagrad ovanpÄ Android 9.0 Pie eller tidigare generation 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy M30 förvÀntas debutera i Indien förr Àn senare, men det finns ingen bekrÀftelse Ànnu. Vi fortsÀtter att ge dig alla uppdateringar om den hÀr telefonen under tiden, sÄ fortsÀtt att titta pÄ det hÀr utrymmet.