Samsung Galaxy M30 unboxing och första intryck: en vÀrdig ledare för M-serien

Samsung Galaxy M30 unboxing och första intryck: en vÀrdig ledare för M-serien

“Galaxy M30 levereras med en trippelkamera-instĂ€llning pĂ„ baksidan som har en extremt bred skytt, en och djupsensor, tillsammans med den vanliga skytten”

Samsung lyckades skapa mycket surr pÄ marknaden med lanseringen av Galaxy M-serien förra mÄnaden. NÀr jag granskade Galaxy M10 drog jag slutsatsen att Samsung Àntligen har introducerat en konkurrenskraftig smartphone i ett prisvÀrt sortiment som Àr redo att gÄ tÄ till tÄ med erbjudanden frÄn Xiaomi och Realme som för nÀrvarande dominerar segmentet. Det Àr dÀrför jag var glad över att kolla in det nya toppmoderna handenhetserbjudandet i Galaxy M-serien, det vill sÀga Galaxy M30, som har lanserats i Indien idag. Jag lyckades spendera lite tid med Galaxy M30 innan dess officiella avtÀckning och kan nu dela mina första intryck av handenheten med dig.

samsung_glaxy_m30_första intryck12

LÄt oss börja med unboxing-upplevelse. Galaxy M30 levereras med ganska standardboxinnehÄll. Butiken kommer med en vÀggladdare, en USB Type-C-kabel, standarddokumentation och ett SIM-utmatningsverktyg. TyvÀrr har Samsung Ànnu inte börjat kombinera AKG-instÀllda hörlurar med mellantelefoner.

samsung_glaxy_m30_första intryck14

Med sin senaste smartphone har Samsung inte experimenterat mycket i designavdelningen. Vissa kan hÀvda att detta Àr en av de minst spÀnnande aspekterna av den nya telefonen, men Chaebol har helt klart gÄtt vidare med en utilitaristisk strategi i Ätanke. Det finns en fingeravtryckssensor i mitten pÄ baksidan och trippelkameramodulen placeras lÀngst upp till vÀnster pÄ luren. Volymvippan och strömbrytaren Àr placerade pÄ höger ryggrad, och som har varit fallet med de flesta telefoner nyligen Àr ergonomin inte ett problem. Galaxy M30s kropp Àr frÀmst gjord av plast och tyvÀrr kÀnns telefonen inte sÀrskilt premium i handen.

samsung_glaxy_m30_first impressions116

Nederst pÄ handenheten har ett 3,5 mm ljuduttag, en USB Type-C laddningsport och högtalargaller. Telefonens framsida har en 6,4-tums FHD + -skÀrm med ett vattendroppskÄr uppe. Under vÄr korta tid med handenheten fann vi att skÀrmen var extremt livlig, precis som de flesta paneler frÄn mÀrket. Ljusstyrkan var inte heller nÄgot problem, men vi lyckades testa telefonen bara inomhus.

Samsung Galaxy M30 Design Gallery

Om vi ​​pratar om programvaran, kör handenheten varumĂ€rkets egna Experience UI v9.5-skin ovanpĂ„ Android Oreo. Galaxy M30 har en octa-core Exynos 7904-chipset i kombination med antingen 4 GB eller 6 GB RAM, beroende pĂ„ variant. Vi stötte inte pĂ„ nĂ„gra problem med stammar eller fördröjningar nĂ€r vi navigerade genom enheten i vĂ„r anvĂ€ndning. Handenheten har ocksĂ„ funktionen lĂ„sskĂ€rmshistorier, som ocksĂ„ fanns pĂ„ Galaxy M10 och M20 (recension). Vi kommer att kunna dela mer om prestanda nĂ€r vi tillbringar lite mer tid med M30.

samsung_glaxy_m30_first impressions110För att gÄ vidare till optiken har Galaxy M30 en trippelkamerainstÀllning, vilket kan vara en populÀr trend bland mellansmart smartphones i Är. Denna modul innehÄller en primÀr 13MP-sensor med f / 1.9-blÀndare, en 5MP f / 2.2-djupsensor med f / 2.2-blÀndare och en 5MP f / 2.2 Ultra Wide-kamera med ett 123-graders synfÀlt. Under vÄr begrÀnsade tid med enheten kunde vi mÀrka en fiskögoneffekt i bilderna som tagits frÄn den ultrabreda sensorn men vi kommer att reservera vÄr Äsikt om optik tills vi testar kamerorna under fler förhÄllanden.

samsung_glaxy_m30_first impressions112

NÀr det gÀller resten av specifikationerna har telefonen ett 5.000 mAh batteri och kommer att göras tillgÀngligt i fÀrgerna Gradation Blue och Gradation Black. 4 GB + 64 GB-varianten har prissatts av företaget till Rs 14 990, medan modellen med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme har prissatts till Rs 17 990. I det hÀr prisklassen kommer Galaxy M30 att tÀvla mot OPPO K1 (första intryck), Realme 2 Pro (recension) och viktigast av allt, den snart lanserade Redmi Note 7 (recension).