Samsung Galaxy M30s, Galaxy A10s specifikationer avslöjade i nya läckor

Samsung Galaxy M30s, Galaxy A10s specifikationer avslöjade i nya läckor

“Samsung Galaxy M30s kommer enligt uppgift levereras med Exynos 9610 SoC, 4 GB RAM och Android Pie, medan Galaxy A10s kommer att ha ett 3 900 mAh batteri och fingeravtrycksl√§sare”

Samsung har släppt många nya smartphones i landet i år. Allt från budget till avancerad, vi har en bra spridning av telefoner från företaget. Galaxy A10 och Galaxy M10 är de billigaste och erbjuder grundläggande smarttelefonfunktioner till en överkomlig prislapp. Nyligen har det funnits rykten om att Samsung skulle lansera en något uppgraderad variant av Galaxy A10, och nu finns det några bevis. Tillsammans med detta har vi äntligen några specifikationer för den ryktade Samsung Galaxy M30s-smarttelefonen.

En ny Samsung-enhet med modellnummer SM-A107F har just noterats på FCC. Listan avslöjar designen och några funktioner i telefonen. Man tror att detta kan vara den uppgraderade Galaxy A10, som kanske kallas Galaxy A10s. Enligt listan levereras telefonen med en bakmonterad fingeravtrycksläsare. Det här är goda nyheter eftersom standard A10 inte inkluderade en biometrisk skanner.

Bortsett fr√•n att ha en fingeravtrycksl√§sare kommer Galaxy A10s att ha ett 3 900 mAh-batteri, ett 3,5 mm h√∂rlursuttag och en dubbla bakre kamerainst√§llning. Ingen annan information, s√•som RAM / lagring, processor osv., √Ąr k√§nd. Du kanske kan f√∂rv√§nta dig en lite kraftfullare processor och √∂kade RAM / lagringsalternativ. Galaxy A10s borde ocks√• kosta lite mer √§n standardvarianten.

SM-M307F

Samtidigt sågs den ryktade nya varianten av Galaxy M30 också online. Telefonen var listad på Geekbench med modellnummer SM-M307F. Listan avslöjar att telefonen är utrustad med 4 GB RAM och kör Android 9.0 Pie. Det är inget nytt för att vara ärlig, men modellnumret är. Den nya varianten kör dock en Exynos 9610 oktakärnprocessor. Standard Galaxy M30 drivs av Exynos 7904-chipset, åtföljd av en trebaks bakre kamerainställning och ett stort 5.000 mAh batteri. Därför kan du förvänta dig att den här nya varianten kommer att specificeras på samma sätt, men med en förbättrad processor och fler RAM / lagringsvarianter.

Vi är inte säkra på lanseringsdatum för dessa telefoner, men var säker, de borde vara tillgängliga i Indien. Den nya Galaxy M30-varianten kommer tydligen att kallas Galaxy M30s.