Samsung Galaxy M31 Prime-specifikationer avslöjade av Amazon

Samsung Galaxy M31 Prime-specifikationer avslöjade av Amazon

Samsung h√•ller p√• att lansera en “prime” -version av Galaxy M31 som lanserades tidigare i √•r. En separat lista f√∂r Samsung Galaxy M31 Prime finns redan p√• Amazon Indien som avsl√∂jar designen och de flesta specifikationerna. Amazon-listan n√§mner inte enheten direkt som Galaxy M31 Prime men k√§llkoden p√• sidan g√∂r det.

Galaxy M31 Prime - processor

Galaxy M31 Prime kommer att drivas av en Exynos 9611-chipset parat med 6 GB RAM och 64 GB / 128 GB intern lagring. Det finns också en microSD-kortplats som möjliggör lagringsutvidgning upp till 512 GB.

Samsung Galaxy M31 Prime - specifikationer

Baksidan har en fyrkamerainställning som inkluderar en 64MP primär kamera, en 8MP ultravid sensor, en 5MP makrolins och en 5MP djupenhet. För selfies och videosamtal levereras den med en 32MP kamerasensor. Båda, bakre och främre kamerainställningar är exakt samma som i Galaxy M31.

Vidare avslöjar Amazon-listan ett 6.000 mAh-batteri och ett 15 W-laddningsstöd via USB Type-C-port. Andra höjdpunkter på enheten inkluderar en fingeravtrycksläsare på baksidan, ett 3,5 mm hörlursuttag och en vattendroppskärm. Det är värt att nämna att baserat på ovanstående detaljer är den enda skillnaden mellan Galaxy M31 och Galaxy M31 Prime namnet och inget annat.