Samsung Galaxy M40 bekrÀftade att den kommer med 6 GB RAM av varumÀrkesambassadören Disha Patani

Samsung Galaxy M40 bekrÀftade att den kommer med 6 GB RAM av varumÀrkesambassadören Disha Patani

“Galaxy M40 kommer att vara ett mellanklassutbud med Snapdragon 675 SoC”

Samsung Àr redo att lansera sin senaste Galaxy M-serie smartphone, Galaxy M40, i Indien i morgon. Innan lanseringen har varumÀrket redan avslöjat designen och ett par specifikationer för den kommande handenheten. Nu har Bollywood-skÄdespelerskan Disha Patani, som Àr varumÀrkesambassadör för Galaxy M-serien, avslöjat en nyckelfunktion i Galaxy M40. Separat har en ny Samsung-telefon, som tros vara Galaxy M40, dykt upp pÄ Googles Android Enterprise Solutions Directory och avslöjar mer information om handenheten.

I en video som publicerats pÄ Instagram har Disha Patni avslöjat att Galaxy M40 kommer att anlÀnda med kraftig 6 GB RAM. SkÄdespelerskan har ocksÄ nÀmnt att telefonen kommer att drivas av Qualcomms Snapdragon 675-processor. Samsung Indiens Senior Vice President för Mobile Business Asim Warsi avslöjade redan informationen om chipset förra mÄnaden. TyvÀrr, förutom RAM, har videon av Patani inte avslöjat nÄgot annat om luren.

Galaxy M40 specificerar Googles webbplats

NĂ€r det gĂ€ller listan pĂ„ Googles företags webbplats finns det en ny Samsung som heter “400 000” med en bild och nĂ„gra specifikationer. Bilden visar skĂ€rmens hĂ„ltagningsskĂ€rm, som Ă€r densamma som den som ses i de officiella teasersna. SĂ„ det Ă€r mycket troligt att denna lista Ă€r för Galaxy M40. NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna avslöjar sidan att telefonen har en 6,3-tums skĂ€rm och 6 GB RAM, precis som vad Patani nĂ€mnde. Dessutom antyder listan att enheten kommer att ha 128 GB lagringsutrymme, en fingeravtryckssensor, NFC-anslutning och starta Android 9 Pie ur lĂ„dan.

NĂ€r vi pratade om de andra funktionerna hade Warsi avslöjat att Galaxy M40 kommer att ha en “Screen Sound” -teknologi för att producera ljudet direkt frĂ„n skĂ€rmen genom ljudvibrationer. Dessutom Ă€r det troligt att telefonen kommer att ha en prislapp pĂ„ cirka 20 000 Rs. Vi kommer att ha mer information om Samsung Galaxy M40-priset i Indien och tillgĂ€nglighet frĂ„n lanseringsevenemanget, sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad.