Samsung Galaxy M40 India-lansering tippad den 11 juni; design och funktioner avslöjade

 Samsung Galaxy M40 India-lansering tippad den 11 juni;  design och funktioner avslöjade

“Samsung Galaxy M40 förvĂ€ntas vara ett mellanklassutbud med en Snapdragon 675-processor”

Tidigare i Är introducerade Samsung sina helt nya smartphones i Galaxy M-serien och lanserade tre modeller som heter Galaxy M10, Galaxy M20 och Galaxy M30 i Indien. Nu planerar den sydkoreanska teknikjÀtten att slÀppa Ànnu en telefon under den nya serien. Kallas Samsung Galaxy M40, den nya enheten kommer enligt uppgift att lanseras i landet den 11 juni. YouTuber Teknisk Guruji har ocksÄ avslöjat nÄgra detaljer om Galaxy M40s design och funktioner.

Samsung Galaxy M40 första titt

YouTuber har gett oss en glimt av den kommande Samsung Galaxy M40. Den praktiska videon föreslÄr att telefonen kommer med en Infinity-O-skÀrm med en hÄlhÄlsdesign, som för nÀrvarande finns pÄ de senaste flaggskeppen i Galaxy S-serien samt vissa A-serie modeller. PÄ baksidan kommer smarttelefonen att ha tre kamerasensorer, placerade vertikalt och en fingeravtryckssensor mot mitten av bakpanelen.

KÀllan föreslÄr att Samsung Galaxy M40 kommer att drivas av en Qualcomm Snapdragon 675-processor, med hjÀlp av Adreno 612-grafik. TyvÀrr har inga andra detaljer om handenheten avslöjats i videon. Tidigare rapporter tyder dock pÄ att telefonen kan komma med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme och starta Android 9 Pie ur lÄdan med Samsungs One UI pÄ toppen.

Samsung Galaxy M40 ser först tillbaka

Enligt YouTube-videon ska Samsung Galaxy M40 prissÀttas till cirka 20 000 Rs. En IANS-rapport tidigare i mÄnaden hÀvdade att handenheten skulle kosta cirka 25 000 Rs, sÄ vi mÄste vÀnta pÄ lanseringsevenemanget den 11 juni för att se vilka varianter dessa priser motsvarar. Dess föregÄngare, Galaxy M30, som levereras med en Infinity-U-skÀrm och tredubbla bakre kameror, sÀljs för nÀrvarande för Rs 14,990 för 4 GB RAM-varianten och Rs 17 990 för 6 GB RAM-modellen. Vi kommer att ha mer information om nÄgra veckor, sÄ hÄll ögonen öppna för regelbundna uppdateringar.