Samsung Galaxy M40 India lanseringssats för 11 juni

Samsung Galaxy M40 India lanseringssats för 11 juni

“Galaxy M40 kommer att ha Infinity-O-skĂ€rm och Snapdragon 6-serien som kĂ€rnar”

Samsung har bekrÀftat lanseringen av sin kommande Galaxy M40-smartphone den 11 juni i Indien. Datumet tippades av YouTuber Teknisk Guruji i en exklusiv första titt-video av handenheten för nÄgra dagar sedan. Galaxy M40 Àr den fjÀrde iterationen av Galaxy M-serien, som introducerades tidigare i Är. Den prisvÀrda sortimentet frÄn Samsung innehÄller för nÀrvarande Galaxy M10, Galaxy M20 och Galaxy M30 smartphones. Galaxy M40 kommer, precis som sina andra syskon, exklusivt online endast tillgÀngligt pÄ Amazon.in och Samsung eStore frÄn kl. 18.00 den 11 juni.

Galaxy M40

Samsung Galaxy M40 specifikationer

NÀr det gÀller specifikationerna kommer Galaxy M40 att skryta med en Infinity-O-skÀrm med hÄlslagskonstruktionsdesign och trippel bakre kamerainstÀllning. Handenheten sÀgs drivas av Snapdragon 6xx-mobilplattform. Rykten Àr att Samsung skulle kunna anvÀnda den senaste Qualcomms Snapdragon 675-chipset parat med 6 GB RAM och 128 GB ombordlagring pÄ Galaxy M40. Telefonen kommer sannolikt att köra Android 9 Pie-baserad pÄ OneUI ur lÄdan.

Handenheten har en bakmonterad fingeravtryckssensor och en vertikalt inriktad kameramodul med LED-blixt strax nedanför det övre högra hörnet, liknande Galaxy M30-smarttelefonen. Uppgifterna om kamerasensorn, liksom en battericell, Àr inte kÀnda för tillfÀllet. Under tiden har det tippats att Galaxy M40 kan prissÀttas till cirka 20 000 Rs, vilket gör den till den dyraste handenheten i Galaxy M-serien. Handenheten har Ätminstone en blÄ nyans men vi bör lÀra kÀnna fler fÀrgvarianter den 11 juni.

[Previous Story]ASUS ZenFone 6 Edition 30 och ZenBook Edition 30 i bilder: markerar en viktig milstolpe för varumÀrket

[Next Story]iOS 13 lÀckta skÀrmdumpar visar mörkt lÀge och uppdaterade appar