Samsung Galaxy M40 kommer enligt uppgift till Indien, tippad för att bli prissatt till cirka 25 000 Rs

Samsung Galaxy M40 kommer enligt uppgift till Indien, tippad för att bli prissatt till cirka 25 000 Rs

“Galaxy M40 förvĂ€ntas ha en Infinity-O-skĂ€rm som har ett hĂ„l pĂ„ skĂ€rmen för att hysa en selfie-kamera”

VÄr tidigare rapport att Samsungs kommande smartphone i Indien kan vara Galaxy M40 kan snart vara sant. Handenheten förvÀntas vara den mest kraftfulla smarttelefonen i serien som inkluderar Galaxy M10, M20 och M30 smartphones. Outlook India har inte bara stött oss genom att sÀga att chaebol sannolikt kommer att lanseras den efterlÀngtade Galaxy M40 smartphone men hÀvdar ocksÄ att det kommer att ha en hÄlskÀrm, som Samsung gillar att kalla Infinity-O-skÀrm.

Samsung teaser

Dessutom tillĂ€gger rapporten att #OMG-kampanjen som Samsung har lanserat Ă€r kopplad till Galaxy M40-smarttelefonen. Handenheten Ă€r tippad för att komma med nĂ„gra flaggskeppsfunktioner, inklusive skĂ€rm frĂ„n kant till kant med en cirkulĂ€r utskĂ€rning som kommer att hysa selfie-kameran. Annat Ă€n det kommer handenheten att fungera “En Qualcomm Snapdragon-processor och ett trippelkamerasystem,” berĂ€ttade branschkĂ€llor Outlook Indien. Spekulationer Ă€r att telefonen ocksĂ„ kan komma med en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen.

Slutligen sÀgs Galaxy M40 kosta 25 000 Rs i Indien, vilket gör den till den dyraste M-serien i landet. Galaxy M30, för att komma ihÄg, tillkÀnnagavs i februari till ett startpris pÄ Rs 14,990 för bas 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme som gÄr upp till Rs 17 990 för 6 GB RAM + 128 GB lagringsvariant. Galaxy M10 och Galaxy M20 lanserades i januari 2019 till ett startpris pÄ 8990 Rs. Alla dessa tre smartphones Àr tillgÀngliga för försÀljning över hela landet via e-handelsplattformar.