Samsung Galaxy M40 prisvÀrd smartphone med tre bakre kameror och Screen SoundCasting-teknik som lanserades i Indien

Samsungs Q3 2019-vinst förvÀntas minska trots Huawei-förbudet och Apple-avtalet

“Galaxy M40 Ă€r den första Samsung-smarttelefonen med Screen SoundCasting-tekniken och den första i Indien utan 3,5 mm ljuduttag”

Efter att ha retat telefonen de senaste veckorna har Samsung Àntligen lanserat sin senaste Galaxy M-serie som heter Galaxy M40 i Indien. Telefonen har anlÀnt som en av de mest prisvÀrda smartphones med en hÄlskÀrm, som varumÀrket kallar Infinity-O-panelen. Speciellt Àr Galaxy M40 företagets första erbjudande med Samsungs skÀrm SoundCasting-teknik som förvandlar hela handenhetens skÀrm till hörsnÀcka. Det Àr ocksÄ den första Samsung-handenheten i Indien som dummar 3,5 mm ljuduttaget.

samsung-galaxy-m40-unboxing-first-impressions 15

Samsung Galaxy M40-pris i Indien

Samsung Galaxy M40-priset i Indien har faststÀllts till 19 990 Rs; smarttelefonen kommer med 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Det kommer att sÀljas den 18 juni kl 12.00 i Indien via Amazon.in och webbplatsen Samsung Shop. NÀr det gÀller lanseringserbjudanden kommer Airtel-kunder att fÄ 100 procent ytterligare data om Rs 249 och Rs 349 laddningar under en 10-mÄnadersperiod. PÄ samma sÀtt kommer Jio-konsumenter att fÄ dubbla data över 10 mÄnader ocksÄ pÄ Rs 198-paketet.

Samsung Galaxy M40 specifikationer

Galaxy M40 Àr en förstklassig telefon som har en blank plastbyggnad med ett holografiskt Samsung-mÀrke och en bakmonterad fingeravtryckslÀsare. Smarttelefonen fÄr en 6,3-tums full HD + -skÀrm och startar Android 9 Pie ur lÄdan med varumÀrkets One UI-grÀnssnitt och funktioner som gestnavigering och Digital Wellbeing. Att driva enheten Àr en octa-core Qualcomm Snapdragon 675-processor. För minne Àr telefonen utrustad med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Handenheten stöder ocksÄ ytterligare minnesutvidgning upp till 512 GB genom att sÀtta i ett microSD-kort.

samsung-galaxy-m40-unboxing-första intryck 13

I kameravdelningen erbjuder Galaxy M40 tre kameror pÄ baksidan. Det finns en 32MP huvudsensor, Ätföljd av en 8MP ultra-vidvinkelobjektiv och en 5MP djupavkÀnnande kamera. För selfies har smarttelefonen en 16MP snapper. Speciellt kan kameran pÄ framsidan visa flera coola animationer runt den. Handenhetens kameraapp Àr laddad med funktioner som superinspelning av video i slow motion och Hyperlapse-lÀge.

För anslutning fÄr Samsung Galaxy M40 4G LTE, hybrid dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth och A-GPS med GLONASS. Ett 3,500 mAh batteri med snabb laddningsstöd kompletterar listan med specifikationer.