Samsung Galaxy M40 sa att den har ett batteri pÄ 3 500 mAh, i motsats till rykten

Samsung Galaxy M40 sa att den har ett batteri pÄ 3 500 mAh, i motsats till rykten

“Samsung Galaxy M40 kommer att lanseras i Indien den 11 juni och tros falla i mellanklassprisnivĂ„n i landet”

Samsung Àr redo att lansera sin senaste mid-range smartphone, Galaxy M40. Företaget har redan bekrÀftat lanseringen av smarttelefonen i Indien den 11 juni, och som vanligt idag har viktiga Galaxy M40-specifikationer redan lÀckt ut eller avslöjats officiellt. Det förvÀntas vara en mellanklassanordning, med ett pris som uppskattas till mellan 20 000 och 25 000 Rs. Nu sÀger dock den senaste lÀckan om Galaxy M40 att telefonen sÄ smÄningom kan ha ett mycket mindre batteripaket Àn vad som spionerades tidigare.

Samsung Galaxy M40

Enligt en ny rapport frÄn SamMobile, Samsung Galaxy M40 kan komma med ett batteri pÄ 3 500 mAh, vilket strider mot tidigare rapporter som föreslog att det faktiskt skulle innehÄlla ett 5.000 mAh batteri. Detta skulle göra en avsevÀrd skillnad, eftersom Samsung skulle ha satt det som en av de viktigaste funktionerna i attraktion med ett 5.000 mAh batteri. Företaget verkar dock gÄ till en övergripande överklagande med Galaxy M40, med hittills annonserat material som visar en frontkamera pÄ skÀrmen, tunna ramar och inget hack.

Andra specifikationer för Samsung Galaxy M40 inkluderar en 6,3-tums Infinity O-skÀrm, full HD + skÀrmupplösning med 19,5: 9 bildförhÄllande, en 32-megapixel primÀr bakre kamera med pixelbinning, i kombination med en 8-megapixel ultra-vidvinkel kamera och 5 megapixel djupassisterande kamera och en 16 megapixel frÀmre kamera som Àr placerad i skÀrmhÄlet. Det förvÀntas drivas av Qualcomm Snapdragon 675 SoC, tillsammans med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring. Det Àr ocksÄ sÀkert att köra pÄ Android 9 Pie, ur lÄdan.

Samsung Galaxy M40 första titt

Samsungs nyligen introducerade M-serie pÄstÄs vara en framgÄng i subkontinenten. Det har redan sÄlt över 2 miljoner M-smartphones, eftersom det fortsÀtter att försöka ta emot Xiaomi och Realme. Med Galaxy M40 hoppas Samsung att kunna ta sig an Realme 3 Pro och Redmi Note 7 Pro, i sub-Rs 20 000-segmentet av smartphones i Indien.