Samsung Galaxy Note 10 bakre kamera kanske inte placeras i mitten

Samsung Galaxy Note 10 bakre kamera kanske inte placeras i mitten

“En pĂ„stĂ„dd Samsung Galaxy Note 10-kameramodul antyder att installationen kan se ut som den för Huawei P30 Pro”

Det har ryktats sedan ett par mÄnader att Galaxy Note 10 kommer att vara en iterativ uppgradering, mestadels i linje med den nuvarande Galaxy S10-serien i mÄnga aspekter. Det stÀmmer mest med tidigare enheter i Note-serien men det kan förekomma vissa förÀndringar i kameraplaceringen den hÀr gÄngen. Som ryktat tidigare kommer Samsung sannolikt att byta till en vertikal kamerainstÀllning istÀllet för den horisontella modulen pÄ S10. Men en ny tweet av tipster Isuniversum visar tecken pÄ att den vertikala kameran kan förskjutas frÄn mitten och eventuellt placeras i det övre vÀnstra hörnet istÀllet för i mitten.

Den vÀlkÀnda tipster har visat den bakre kameramodulen som visar tre linser staplade vertikalt och en annan pÄ höger sida som kan vara en TOF-sensor som fullbordar fyrkamerainstÀllningen. Nu Àr det ocksÄ vÀrt att notera att det inte finns nÄgra definitiva tecken pÄ att det hÀr Àr en Galaxy Note 10-modul men tipster tycker att det Àr sÄ. Eftersom Galaxy Note 10 antas fÄ ett större 4500 mAh-batteri Àr en kameramodul placerad pÄ sidan mer vettig eftersom det skulle ge plats för den större kraftcellen. Faktum Àr att en rendering baserad pÄ de senaste lÀckorna visar exakt hur nÀsta generations Note-smartphone kommer att se ut och den visar en kamera som liknar Huaweis P-serie flaggskeppstelefon. Det Àr dock fortfarande inte klart om detta kommer att vara fallet för den större Galaxy Note 10.

Hur som helst Àr det fortfarande för tidigt att berÀtta vad Samsung planerar för kameran till Galaxy Note 10. Baserat pÄ nuvarande rapporter förvÀntas tvÄ modeller som inkluderar en enorm 6,75-tumsversion och en 6,2-tums icke-Pro-version. NÄgra nya rapporter bekrÀftade UFS 3.0-lagring för phablet och rapporterade till och med snabbare Àn 25W laddning. Galaxy Note-telefonerna startar vanligtvis runt tidsperioden september-oktober. FörvÀnta dig mycket mer information att sippra in innan det hÀnder.

[Previous Story]OPPO Reno 10x Zoom vs OnePlus 7: pris i Indien och jÀmförda specifikationer

[Next Story]HÀr Àr en titt pÄ Intels prototyp Honeycomb Glacier laptop med dubbla skÀrmar