Samsung Galaxy Note 10 har enligt uppgift inga fysiska knappar och 3,5 mm hörlursuttag

Samsung Galaxy Note 10 SM-N976V, SM-N976B flÀckig pÄ Geekbench

“Samsung Galaxy Note 10 kommer enligt uppgift att dike den fysiska volymvippan och strömbrytaren”

Samsung har tippat för att arbeta med flera varianter av Galaxy Note 10 flaggskeppssmartphone. Vid denna tidpunkt vet vi en hel del detaljer, inklusive kameraarrangemang, batterikapacitet, 50 W snabb laddningsstöd och mer. Samsung har sett till att det behÄller hörlursuttaget Àven pÄ sina flaggskepp, trots att konkurrerande varumÀrken drog det för lÀnge sedan. Men saker kan Àntligen förÀndras med 10-Ärsjubileumsnotluren. Enligt en rapport frÄn Android-polisen Med hÀnvisning till insiderkÀllor skulle Galaxy Note 10 dike 3,5 mm hörlursuttaget och till och med eliminera fysiska knappar, inklusive volymvippa och strömbrytare, vilket bekrÀftar med tidigare rykten.

Samsung Galaxy Note 9 recension11

Dessa knappar har tippats för att ersÀttas av kapacitiva eller tryckkÀnsliga omrÄden, som kan markeras med en strukturerad yta eller med en bula runt ramen. Detta kan innebÀra att Samsung kan anta en tunnare design (med tanke pÄ utrymmet för pennan), vilket kan vara ett betydande skifte frÄn Galaxy Note 8 och Galaxy Note 9-design. KÀllor bekrÀftar ocksÄ att det finns flera modeller av telefonen, med tvÄ olika skÀrmstorlekar, i linje med de senaste rapporterna. Men eftersom vi fortfarande Àr mÄnader kvar frÄn lanseringen kan saker och ting ta en drastisk vÀndning framöver.

Tidigare rapporter tyder pÄ att standard Samsung Galaxy Note 10 skulle kunna packa en 6,28-tums skÀrm, medan den ryktade Galaxy Note 10 Pro förvÀntas ha en relativt större 6,75-tums skÀrm med 1 440 x 3 040 pixlar upplösning. Den tredubbla bakre kameramodulen pÄ basvarianten kan staplas vertikalt och en annan pÄ höger sida som kan vara en TOF-sensor, vilket kompletterar fyrkamerainstÀllningen. Handenheten kommer sannolikt att köra Android 9.0 Pie med ett anvÀndargrÀnssnitt ur lÄdan, UFS 3.0-lagring och 50 W snabb laddningsstöd.