Samsung Galaxy Note 10 kan dike 3,5 mm jack; tippad för att fÄ 45W snabb laddning

 Samsung Galaxy Note 10 kan dike 3,5 mm jack;  tippad för att fÄ 45W snabb laddning

“TvĂ„ tweets av en pĂ„litlig Samsung tipster har avslöjat tvĂ„ viktiga funktioner i den kommande Galaxy Note-serien”

Samsung har fÄtt fantastiska recensioner frÄn smarttelefonentusiaster för att inte hoppa över hörlursuttaget alla dessa Är efter att Apple förstörde det först i iPhone 7. Nu verkar det som om Galaxy Note 10 Àntligen kan bli den första Samsung-handenheten som dödar den mycket Àlskade funktionen enligt den senaste tweetet frÄn Ice universe, som Àr en kÀnd och pÄlitlig Samsung tipster. Och en annan tweet frÄn samma industrins insider har antytt att Samsung Àntligen kan ge en 45W snabb laddningsfunktion till phablet, den snabbaste laddningstekniken nÄgonsin pÄ en enhet.

Not 10 strÀvar efter stabilitet och mognad. I den första versionen hade inte Note10 fysiska knappar. Det var vÀldigt radikalt men det klarade inte Samsungs noggranna testning, sÄ den slutliga versionen av Note10 behÄller fortfarande fysiska knappar.

– Isuniversum (@UniverseIce) 31 maj 2019

PÄ tal om borttagning av hörlursuttaget sa tipster bara att det Àr bÀst att inte vara optimistisk, vilket betyder dÄliga nyheter för dem som föredrar en 3,5 mm ljudplats. Men han bekrÀftade fortfarande inte att funktionen Àr instÀlld pÄ att tas bort. Det tidigare ryktet om att Samsung kanske inte implementerar fysiska knappar verkar emellertid vara avskrÀckt eftersom den hÀr senaste tweetet sÀger att modellen inte passerade Samsungs tuffa testförhÄllanden.

En annan tweet över helgen frĂ„n samma kĂ€lla delade en mĂ„lning av den berömda uppfinnaren Leonardo Da Vinci med ‘101101’ nummer. AnmĂ€rkningsvĂ€rt Ă€r Galaxy Note 10 ocksĂ„ internt kodnamnet “Da Vinci”. Det finns ocksĂ„ en blixtsymbol i bilden i bakgrunden som antyder att inlĂ€gget har nĂ„got att göra med batteriet i Galaxy Note 10. NĂ€r den hĂ€r binĂ€ra koden översĂ€tts till decimaltal översĂ€tts den till 45. Nu kan det betyda att handenheten kommer att ha 45W laddning eftersom tidigare rapporter ocksĂ„ antydde detta. Om dessa tvĂ„ tweets visar sig vara sanna har vi redan tvĂ„ av de största rubrikfĂ„ngarna för Galaxy Note 10 – inget hörlursuttag och en 45 W snabb laddning som liknar Huaweis SuperCharge.

Enligt rapporterna kommer Samsung ocksÄ att minska batteristorleken pÄ den mindre not 10 till en 3.400mAh medan den större förvÀntas fÄ en massiv 4500mAh-cell. Vi mÄste vÀnta och se om bÄda modellerna fÄr snabbladdningsfunktionen eller inte. Samsung presenterade nyligen ett genombrott som gör att de kan nÄ upp till 100 W snabb laddning inom en snar framtid. TyvÀrr verkar det som om vi mÄste vÀnta lÀngre för att se 100W laddningsteknik i en telefon för tillfÀllet.