Samsung Galaxy Note 10 kommer enligt uppgift att ha fyrkamerainstÀllningar; att anlÀnda i början av september

 Samsung Galaxy Note 10 kommer enligt uppgift att ha fyrkamerainstÀllningar;  att anlÀnda i början av september

”Samsung kommer enligt uppgift att lansera sitt nya flaggskepp, Galaxy Note 10 i början av september, smarttelefonen förvĂ€ntas komma med en stor 6,66-tums Infinity-O-skĂ€rmpanel.

Enligt en rapport frÄn Sammobile kan Samsungs nÀsta flaggskepp Galaxy Note 10 komma med fyra kameror pÄ baksidan. VarumÀrket lanserade nyligen Galaxy S-serien vid sitt Unpacked-evenemang före MWC 2019. Not 9-eftertrÀdaren kan lanseras i Är enligt rapporterna och förvÀntas komma först till Europa senare i Är.

Mitt i alla rykten Àr det obekrÀftat att om företaget kommer att ompröva uppstÀllningen eller inte, och för nÀrvarande finns det inget ord vad man ska kalla sitt nÀsta flaggskepp.
gsmarena_001Den nya enheten förvĂ€ntas komma med modell nr. SM-N975F. Intressant Ă€r att modell nr. har ingen ‘0’ i slutet, vilket överraskande inte har nĂ„gon likhet med de tidigare Galaxy Note-modellerna. Rykten tyder pĂ„ att Samsungs nĂ€sta Not 10 kan fungera i bĂ„de 5G och 4G LTE-lĂ€ge, och det Ă€r dĂ€rför det har ett annat kodnummer.

Även om det Ă€r okĂ€nt för not 10 vad mer kommer att finnas i plattan, antas det att det kommer att ha samma kamerainstĂ€llning som i Galaxy S10, eller tillverkaren kan ta med en ny teknik med smarttelefonen.

Med sin 5G-anslutning förvÀntas mÄnga fler förbÀttrade funktioner komma i vÀgen. Handenheten förvÀntas prata med en 6,66-tums skÀrm med ett bildförhÄllande pÄ 19,5: 9, vilket kommer att förbÀttra anvÀndarens smartphone-upplevelse. Utöver detta kommer den att utrustas med Infinity-O-panel, vilket ökar förhÄllandet mellan skÀrm och kropp och ger en större yta (8%).

Enligt ett patent frÄn Samsung Àr det sannolikt att Note 10 ocksÄ har en kamerasensor integrerad i S Pen. Patentfunktionerna Àr mindre benÀgna att gÄ vidare till utvecklingsstadiet, vilket ses i mÄnga fall.

Andra rykten hÀvdar att om Galaxy Fold hittas utan ett ljuduttag pÄ marknaden finns möjligheterna att det nya flaggskeppet verkligen inte kommer att innehÄlla 3,5 mm ljuduttag.