Samsung Galaxy Note 10 tippad för att ha ett 3.400 mAh batteri

Samsung Galaxy Note 10 SM-N976V, SM-N976B flÀckig pÄ Geekbench

“Galaxy Note 10 kan Ă€ntligen ha tvĂ„ modeller i Ă„r med den mindre modellen till ett mer fickvĂ€nligt pris”

Det har varit kĂ€nt ett tag att Samsung har arbetat med flera modeller av Galaxy Note 10. Det Ă€r första gĂ„ngen vi förvĂ€ntar oss mer Ă€n en modell i serien. Det finns tvĂ„ modellnummer – SM-N970 och SM-N975 – den första antas vara en vanlig not 10 och den senare vara en not 10 pro. Men ny batteriinformation mottagen av Galaxklubb idag föreslĂ„r SM-N970 att den vanliga Galaxy Note 10-varianten faktiskt kan vara en motsvarighet till Galaxy S10e för Note-serien, Galaxy Note10e om du fĂ„r.

Bildkrediter: @BenGeskin

KÀllan har lÀrt sig att batterikapaciteten pÄ SM-N970 kommer att vara 3400 mAh. Nu Àr det en stor droppe frÄn Galaxy Note 9: s 4000 mAh batteri men det betyder inte nödvÀndigtvis att handenheten kommer att motsvara en Note 10e. Det beror pÄ att ett batteri av samma storlek ocksÄ finns i Galaxy S10. En sÄdan minskning av batteristorleken kanske inte gÄr bra hos kunderna men det Àr mycket meningsfullt nÀr den ryktade skÀrmstorleken sÀtts i perspektiv. Den mindre Note 10-modellen antas ha en 6,28-tums skÀrm, som förvÀntas vara mindre strömkrÀvande Àn den massiva 6,75-tums panelen pÄ den större modellen. Till skillnad frÄn Galaxy S10 mÄste Samsung ocksÄ rymma S-Pen inuti vilket kunde ha gjort uppgiften svÄrare.

Oavsett Àr Galaxy Note 10 instÀlld pÄ att vara en av de minsta Galaxy Note-modellerna som man har sett i generationer. NÀr det gÀller den större Galaxy Note 10 Pro garanterar den massiva skÀrmen ett större 4500 mAh batteri. Samsung har lagt ett liknande batteri i Galaxy S10 5G som har nÀstan samma fotavtryck sÄ det verkar troligt. Den mindre modellen kan dock ha en tredubbel kamerainstÀllning medan Galaxy Note 10 Pro antas ha en fyrkamera-modul placerad pÄ samma sÀtt som Huawei P30 Pro. Galaxy Note 10: s mindre skÀrm och batteriet kommer definitivt ocksÄ att leda till en mer fickvÀnlig prislapp. Men det ÄterstÄr att se om Samsung kommer att göra fler uppoffringar i specifikationsavdelningen med modellen.

[Previous Story]Globala smartphonetransporter minskade under första kvartalet 2019 med 373 miljoner sÄlda enheter: Gartner

[Next Story]Google Pixel 4 skÀrmskydd visar hÄlslagande design med dubbla selfie-kameror