Samsung Galaxy Note 10 tippad för att ha vertikal kamerainstÀllning

Samsung Galaxy Note 10 tippad för att ha vertikal kamerainstÀllning

“Ryktet Ă€r att Samsung anvĂ€nder en fyrkamerainstĂ€llning pĂ„ Note 10 Pro som liknar Galaxy S10 +”

Samsungs Galaxy Note 10 hade börjat dyka upp pÄ ryktets radar strax efter att flaggskeppet Galaxy S-serien tillkÀnnagavs i januari. Nu i början av maj tittar vi pÄ ett konsekvent flöde av information som lÀcker ut i bloggsfÀren om Samsungs kommande phablet. Det senaste Àr frÄn IceUniverse, vilket antyder att Galaxy Note 10-varianten, kodnamnet Da Vinci, kommer att ha en Àndrad kameraplacering inte bara bakifrÄn utan ocksÄ framÄt. Det förutses att Samsung kommer att vÀlja en vertikal installation, liknande den som för nÀrvarande finns pÄ Galaxy A-serien av telefoner.

Kredit - PhoneArenaKredit – PhoneArena

PÄ senare tid sÄgs ocksÄ Samsungs Galaxy Fold ha en liknande installation och det Àr troligt att Samsung kommer att anvÀnda samma positionering för den raffinerade Note-serien. NÀr det gÀller den frÀmre kameran finns det inga ledtrÄdar till var de skulle kunna placeras, men en central plats ryktas hittills. Samsung kunde dock helt enkelt flytta stanshÄlet till vÀnster frÄn höger pÄ Galaxy S10 +. NÀr det gÀller antalet kamerasensorer kommer Galaxy Note 10 Pro sannolikt att nöja sig med en fyrkamerainstallation pÄ baksidan, liknande den nuvarande Galaxy S10 +, enligt ett exklusivt inlÀgg av Sammobile. Det ryktas ocksÄ att Samsung skulle kunna anvÀnda en 64MP-sensor pÄ Not 10 och en tidigare lÀcka antydde ett jÀttestort 4500mAh-batteri för Pro-varianten.

En av de senaste lÀckorna antydde att Samsung Àntligen skulle kunna införa en röd och rosa fÀrgad not 10 bortsett frÄn de som redan finns. Det kan ocksÄ vara den allra första anteckningsmodellen som finns i tvÄ storlekar. Dessutom kommer det att finnas en 5G-motsvarighet som liknar S10 5G. Dessutom har Samsungs enheter slÀpat efter eliten nÀr det gÀller snabbladdningsfunktioner och Not 10 kan öka med en laddningshastighet pÄ över 25 W, föreslÄr nuvarande rapporter. Handenheten startar vanligtvis runt slutet av september och det Àr inte det sista vi hör om handenheten.