Samsung Galaxy Note 10 visas i nya renderingar med fyrhjuliga kameror

Samsung Galaxy Note10 5G-variant bekrÀftad att sÀljas via Verizon

“Samsungs kommande Not 10-phablet kommer förmodligen att innehĂ„lla en fyr-bak kamerainstĂ€llning och förbĂ€ttrad S-Pen”

NÀsta Galaxy Note-smartphone Àr flera mÄnader borta, men det har inte hindrat nÄgon frÄn att förestÀlla sig hur enheten skulle se ut. Enligt tidigare rapporter och Samsungs tidigare lanseringstidslinjer för notering förvÀntas Galaxy Note 10 tillkÀnnages i september i Är. Vi vet inte riktigt mycket om den kommande phableten, men det har förekommit rykten om att enheten kommer att ha en stor 6,75-tums skÀrm, en fyrkamerainstÀllning och en design som liknar den nuvarande S10-serien.

För att ge oss en uppfattning om hur Galaxy Note 10 kan se ut har PhoneArena kommit med sina egna renderingar baserat pÄ de olika rapporterna och rykten. Webbplatsen har skapat vackra 3D-renderingar av enheten, som visar nÄgra av de förvÀntade funktionerna. De har ocksÄ inkluderat nÄgra egna designförhÄllanden.

Kredit - PhoneArenaKredit – PhoneArena

Som du kan se frÄn ovanstÄende bild visar renderingen en not 10 med den ryktade fyrkamerainstÀllningen pÄ baksidan. Rapporter föreslÄr att enheten kommer att ha samma instÀllning som Galaxy S10 5G-varianten. Du kan förvÀnta dig en 12-megapixel standard sensor, 12-megapixel teleenhet, 16-megapixel vidvinkelsensor och en 3D TOF-sensor. Renderna visar ocksÄ en mer rundad form för kameramodulen, blixten och pulsscannern.

Kredit-telefonArenaKredit-telefonArena

Eftersom Samsung slÀppte nya fÀrgvarianter för Galaxy S10-serien Àr det möjligt att nÄgra av de nya alternativen ocksÄ skulle vara tillgÀngliga för Note 10. Framsidan av telefonen kan ocksÄ ha dubbla kameror, men det Àr inte sÀkert om kamerorna skulle placeras i en utklippning eller om de skulle vara inbÀddade i skÀrmen. Det senare kanske inte hÀnder, sÄ vi förvÀntar oss att Not 10 anvÀnder hÄlslagstekniken och Infinity-O-skÀrmen.

Kredit - PhoneArenaKredit – PhoneArena

Bortsett frÄn det kan du förvÀnta dig att Galaxy Note 10 ska ha en liknande ultraljudssensor med fingeravtryck som visas i S10-serien. Det Àr ocksÄ möjligt att telefonen kommer med 5G-stöd. Vi förvÀntar oss ocksÄ att Samsung tillhandahÄller en förbÀttrad S-Pen med den nya noten. Hur tycker du om dessa renderingar? LÄt oss veta i kommentarerna.