Samsung Galaxy Note 8-användare har börjat ta emot Android-säkerhetsuppdateringen för januari

Galaxy Note 8

“Den h√§r uppdateringen kommer strax f√∂re den officiella lanseringen av Android 9 Pie och fixar flera s√•rbarheter, inklusive fyra som finns i Samsungs egen programvara”

Samsung har börjat rulla ut säkerhetsuppdateringen i januari för användare av Galaxy Note 8 (recension) som kör den stabila Android Oreo-versionen. Smarttelefonen inkluderades nyligen i One UI-baserat Android 9 Pie beta-program, men den slutliga versionen av det förväntas inte komma till handenheten förrän i februari. Säkerhetsplåstret för Android januari har å andra sidan rullat ut under de senaste veckorna för ett antal Samsung-smartphones, som nu inkluderar Galaxy Note 8.

Galaxy Note 8

Firmwareversionen som lanseras av Samsung för Galaxy Note 8 undertecknas som N950FXXU5CSA5 på den brasilianska marknaden, medan plåstret som släpps av Verizon i USA bär firmwareversionen N950USQS5CRL1. Användare som äger den olåsta versionen av smarttelefonen kommer att få underhållsuppdateringen via firmwareversion N950U1UES5CSA1. Den senaste säkerhetsuppdateringen fixar tre kritiska sårbarheter och flera högrisksårbarheter utöver fyra som finns i Samsungs egen programvara. En av dem inkluderar avbrott i användarens åtkomst till data via WiFi.

Denna patch släpptes först som en del av One UI Android Pie beta-program i början av denna månad och med sin lansering på Galaxy Note 8 förväntar vi oss att Android 9-baserade One UI-slutgiltiga build också kommer att lanseras mycket snart.

[Previous Story]Honor View 20 får det efterlängtade 48MP AI Ultra Clarity Mode i Indien genom den senaste uppdateringen

[Next Story][Exclusive]: Detta är Samsung Galaxy S10 +