Samsung Galaxy Note10 kan ha ett 4500 mAh batteri

Samsung Galaxy Note10 kan ha ett 4500 mAh batteri

“Samsung Galaxy Note 10 kommer förmodligen att ge S-Pen-förbĂ€ttringar, fyrbaks kamerakonfiguration och ett massivt 4500 mAh batteri. ”

Samsung Galaxy Note10-lanseringen Ă€r fortfarande mĂ„nader borta, men det hindrar inte ryktfabriken frĂ„n att dela detaljer om det kommande noteringsflaggskeppet. Det har redan rapporterats att Samsung kanske lanserar tvĂ„ Galaxy Note10-varianter tillsammans med en 5G-variant av varje senare i Ă„r. Nu har en 4500 mAh batterienhet med modellnummer EB-BN975ABU dykt upp pĂ„ en Korea-certifiering. Även om det inte bekrĂ€ftats kan batterienhetens modellnummer lĂ€nkas till Galaxy Note10-modellnummer SM-N975.

Samsung Galaxy Note 10

Den nuvarande Galaxy S10 5G-modellen har ocksÄ samma 4500 mAh-enhet och det kan fungera som en kostnadsbesparande ÄtgÀrd för Samsung att anvÀnda samma kapacitetsbatteri för sitt kommande flaggskepp ocksÄ. En fÀrsk rapport frÄn Sydkorea hÀvdar att Galaxy Note10 kan ha 6,28-tums och 6,75-tums skÀrmstorlekar och packa trippel- och fyrkamerainstÀllningar, som bestÄr av en 12-megapixelsensor, 12-megapixel teleenhet, 16-megapixel vidvinkel sensor och en 3D TOF-sensor.

Rykten tyder pÄ att Galaxy Note10 kanske inte har nÄgra fysiska knappar, vilket innebÀr att den nya designen kanske inte innehÄller en strömbrytare. IstÀllet kan handenheten anvÀnda ett alternativt grÀnssnitt som klÀmaktiverade sidor och gester för anvÀndarinteraktion. NÀr det gÀller specifikationerna kommer sannolikt Galaxy Note10 att drivas av Snapdragon 855 för den variant som sÀljs i USA och Exynos 9 Series 9820 8nm-processor i Indien. Telefonen förvÀntas ocksÄ packa en ultraljudsfingeravtryckssensor pÄ skÀrmen och komma i nya fÀrgalternativ som introducerades med Galaxy S10-serien. Slutligen kan det ocksÄ finnas S-Pen-förbÀttringar. Eftersom den officiella lanseringen fortfarande Àr mÄnader kvar, ÄterstÄr att se hur mÄnga av dessa rykten visar sig vara sanna.