Samsung Galaxy Note10 kommer enligt uppgift att anvÀnda bildförhÄllandet 19: 9

Samsung Galaxy Note10 kommer enligt uppgift att anvÀnda bildförhÄllandet 19: 9

”Samsung Galaxy Note10 förvĂ€ntas komma i tvĂ„ varianter, med skĂ€rmstorlekar pĂ„ 6,28 tum och 6,75 tum, bildförhĂ„llande 19: 9 och design med hĂ„lslag”

Samsungs Galaxy Note10 fÄr lÄngsamt fart eftersom flaggskeppet kommer att lanseras nÄgon gÄng senare i Är. Handenheten Àr redan ryktad att den kommer i tvÄ varianter tillsammans med ett 5G-alternativ för vardera. Dessa tvÄ modeller skiljer sig enligt uppgift nÀr det gÀller skÀrmstorlek och konfigurationer, ungefÀr som S-serien. Nu sÄgs Galaxy Note10 Verizon 5G-varianten med modellnummer SM-N976V pÄ HTML5test-riktmÀrket, vilket avslöjade att den kan ha ett bildförhÄllande pÄ 19: 9 och troligen en hÄlhÄlsdesign, som liknar Galaxy S10-serien. Med tanke pÄ de sena trenderna för hÄlsvisning Àr det bara vettigt för Samsung att behÄlla samma.

Samsung Galaxy Note 10

Dessutom föreslog en tidigare lÀcka att standard Galaxy Note10 kommer att packa en 6,28-tums med 536ppi pixeldensitet, medan Galaxy Note10 Pro förvÀntas ha en relativt större 6,75-tums skÀrm med 1 440 x 3 040 pixlar upplösning och 498ppi pixeldensitet. Slutligen avslöjar riktmÀrket ocksÄ att flaggskeppet skulle levereras med Android 9.0 Pie med ett anvÀndargrÀnssnitt ur lÄdan, Àven om vi förvÀntar oss att handenheten levereras med Android Q ur lÄdan till allmÀnheten. Handenheten sÀgs ha en fyrkantig kamerainstÀllning och förbÀttrat Galaxy Pen-stöd. Det Àr dock oklart om Samsung skulle minska batterikapaciteten och skÀrmupplösningen pÄ basmodellen.

NÀr det gÀller de andra specifikationerna kan Galaxy Note10 drivas av Snapdragon 855 SoC för den variant som sÀljs i USA och Exynos 9 Series 9820 8nm-processor i lÀnder som Indien. Det sÀgs packa ett massivt 4500 mAh batteri med snabbladdningsstöd. Med lanseringen av Galaxy Note10 fortfarande nÄgra mÄnader borta kan saker och ting förÀndras under de kommande dagarna, sÄ vi föreslÄr att du tar detta med en nypa salt.