Samsung Galaxy Note10 kommer enligt uppgift i tvÄ olika skÀrmstorlekar

Samsung Galaxy Note9 börjar 'nattlÀge' via OTA-uppdatering

“Samsung Galaxy Note10 förvĂ€ntas ocksĂ„ ha en 5G-variant, precis som Galaxy S10-serien”

Det har skett en ny utveckling pÄ Samsungs nÀsta flaggskeppssmartphone Galaxy Note10. Den kommande handenheten som kommer att lyckas förra Ärets Galaxy Note9 förvÀntas lanseras senare i Är, nÄgon gÄng i augusti. Rapporter tidigare har föreslagit att chaebol kan introducera en 5G-variant tillsammans med en standard 4G-modell av enheten. Nu hÀvdar ett koreanskt nyhetsuttag i en rapport att Galaxy Note10 kan komma i mer Àn en skÀrmstorlek ocksÄ.

Samsung-Galaxy-Note9-unboxing-and-first-impressions-28.jpg

Detta kommer naturligtvis att vara första gĂ„ngen nĂ„gonsin Samsungs nĂ€sta generations notserie kommer med tvĂ„ olika skĂ€rmstorlekar. Enligt Sydkoreas ET-nyheterkommer Galaxy Note10 i 6,28 tum och 6,75 tum storlekar. Den förra passar in mellan 6,1-tums Galaxy S10 och 6,4-tums Galaxy S10 + smartphones. Å andra sidan skulle den senare varianten vara nĂ„got större Ă€n Galaxy S10 5G-modellen som har en 6,7-tums skĂ€rm – den största nĂ„gonsin pĂ„ Samsung-enheten just nu.

ET-nyheter tillÀgger att Samsung kan introducera bÄda storlekar av Galaxy Note10 med 4G LTE och nÀsta generations 5G-mobilanslutning. Detta innebÀr att det kan vara sÄ mÄnga som fyra alternativ att vÀlja mellan, förutom de varianter som erbjuds för RAM och lagringsvariationer. Specifikationerna för handenheten förblir vaga just nu, men vad vi kan berÀtta för dig kommer det troligen att levereras med Snapdragon 855 / Exynos 9820 SoC (beroende pÄ marknad) och en förbÀttrad S Pen-funktion.

[Previous Story]OPPO Reno nya teaser belyser dubbla texturerat glas tillbaka

[Next Story]Huawei P30 Pro med fyra bakre kameror lanserade i Indien tillsammans med P30 Lite: pris, specifikationer