Samsung Galaxy Note10 och Note10 Pro pÄstÄdda fall lÀckt ut; ingen Bixby-knapp i sikte

 Samsung Galaxy Note10 och Note10 Pro pÄstÄdda fall lÀckt ut;  ingen Bixby-knapp i sikte

“Galaxy Note10 förvĂ€ntas ha en trippel bakre kamerainstĂ€llning, medan Note10 Pro sĂ€gs ha fyra bakre snappers”

Samsung förvÀntas introducera sin nÀsta generations Galaxy Note-serie-telefon vid ett evenemang den 10 augusti. För första gÄngen ryktas varumÀrket att lansera tvÄ telefoner i samma serie samtidigt, som sÀgs kallas Galaxy Note10 och Note10 Pro. Innan avtÀckningen lÀcktes nyligen en handfull CAD-baserade 5K-Ätergivningar, liksom 360-gradersvideor av den kommande Galaxy Notes. Nu har nÄgra bilder av Galaxy Note10 och Note10 Pro-fodral ocksÄ lÀckt ut pÄ interwebs.

#Samsung # GalaxyNote10 verkligt liv Àrende lÀckt ut. pic.twitter.com/9uSSwh6iRQ

– Sudhanshu Ambhore (@ Sudhanshu1414) 15 juni 2019

De lÀckta bilderna frÄn Galaxy Note10 och Note10 Pro-fall har bekrÀftat mÄnga av de lÀckta specifikationerna. NÀr vi pratar om Galaxy Note10 först, visar dess bilder en vertikal trippelkamerainstallation pÄ baksidan, med hjÀlp av en LED-blixt. Telefonen verkar ha en strömbrytare och en volymvippa pÄ vÀnster sida. Bilderna tyder pÄ att den nya Galaxy Note inte har en Bixby-knapp. Det kommer ocksÄ att finnas en annan knapp mot slutet som kan vara en dedikerad kameralucka.

#Samsung # GalaxyNote10Pro fallet i verkligheten lÀckt ut. pic.twitter.com/Ia9X0PUt2r

– Sudhanshu Ambhore (@ Sudhanshu1414) 15 juni 2019

NÀr det gÀller Galaxy Note10 Pro indikerar dess skalbilder att den kommer att ha extra bildsensorer pÄ baksidan. Telefonen har en större pillerformad sekundÀr utklippning pÄ baksidan för att hysa 3D ToF-sensorn, en laser autofokussensor och en LED-blixt. Bilderna har ingen utklipp för ett 3,5 mm hörlursuttag, vilket tyder pÄ att varumÀrket kommer att dike funktionen pÄ den kommande Galaxy Notes. De lÀckta bilderna visar ocksÄ utskÀrningarna för S Pen-dockan, ett högtalargaller, en USB Type-C-port och mikrofonen.

TyvÀrr har inga andra detaljer om Galaxy Note10 och Galaxy Note10 Pro lÀckt ut av tipster just nu. Eftersom lanseringen fortfarande inte förvÀntas pÄ ungefÀr tvÄ mÄnader förvÀntar vi oss att ryktfabriken kommer att avslöja mer information om dessa telefoner inom en snar framtid.