Samsung Galaxy Note10 Pro-renderingar visar fyrkamerainstÀllningar och en bekant design

Samsung Galaxy Note10 Pro-renderingar visar fyrkamerainstÀllningar och en bekant design

“Samsung Galaxy Note10 Pro verkar inte skilja sig mycket frĂ„n standardmodellen nĂ€r det gĂ€ller design, förutom den extra 3D ToF-kameramodulen pĂ„ baksidan”

Med lanseringen av Galaxy S10 + började linjerna mellan Samsungs flaggskepp Galaxy S och Galaxy Note-serien suddas ut. DĂ€rför Ă€r det ingen överraskning att företaget ryktas arbeta med en större Galaxy Note10 Pro-modell som kommer att placeras ovanför den ‘vanliga’ 6,3-tums Galaxy Note10-handenheten. Medan vi igĂ„r tog med dig exklusiva Ă„tergivningar av den senare, Pricebaba har samarbetat med @onleaks för att ge oss en titt pĂ„ hur den första Pro-modellen i Galaxy Note-serien skulle se ut.

Enligt högupplösta renderingar och 360-graders video kommer den kommande Samsung Galaxy Note10 Pro att ha en design som liknar den pÄ Galaxy Note10. PÄ framsidan kan vi se samma böjda skÀrm med ett mittjusterat stanshÄl för selfie-kameran. Inramningarna pÄ sidorna, toppen och botten verkar vara lika smala. Ett tunt hörsnÀcka finns pÄ toppen, precis ovanför skÀrmen. I linje med tidigare lÀckor, Pricebaba rapporten sÀger att Samsung Galaxy Note10 Pro kommer att ha en 6,75-tums skÀrm med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen.

PÄ baksidan kan vi se att Pro-modellen har tre kamerasensorer justerade vertikalt mot vÀnster sida. Det kommer dock att ha en kant över standard Galaxy Note10 i form av en 3D ToF-modul, med bÄda enheterna placerade under LED-blixt. Förutom kamerainstÀllningen har bakpanelen endast Samsung-logotypen eftersom fingeravtryckssensorn har avskaffats.

NÀr vi gÄr vidare till sidorna kan vi se antennlinjer pÄ bÄde toppen och botten pÄ bÄda kanterna. De fysiska volym- och strömknapparna Àr placerade pÄ vÀnster kant, med den dedikerade Bixby-knappen en miss hÀr ocksÄ, precis som den Àr pÄ det mindre syskonet. LÀngst ner finns USB Type-C-porten, högtalargallret, utskÀrningen för S Pen och mikrofonen, medan den övre kanten har en mikrofon, infraröd sensor och SIM-fack. Det finns naturligtvis inget 3,5 mm hörlursuttag pÄ Galaxy Note10 Pro, precis som ryktfabriken föreslog.

Andra detaljer om det kommande Samsung-flaggskeppet som avslöjas i rapporten inkluderar mÄtten, som har tippats till 162,6 x 77,4 x 7,9 mm i storlek (8,3 mm tjocklek om du inkluderar den bakre kamerabumpen). Det stÄr ocksÄ att handenheten kommer att ha en mycket tunn metallram som blir tjockare runt knapparna, precis som vi sÄg pÄ Samsung Galaxy S10 5G.

Återgivningen nedan visar skillnaderna mellan Galaxy Note10 och dess Pro-motsvarighet, dĂ€r skĂ€rmstorleken uppenbarligen skiljer dem frĂ„n varandra. Det finns ocksĂ„ den extra 3D ToF-sensorn pĂ„ baksidan av den större modellen som syns, medan den mindre handenheten har relativt tjockare ramar pĂ„ toppen om du tittar noga.

Samsung Galaxy Note10-vs-Pro-5K1

Enligt tidigare lÀckor kommer den huvudsakliga skillnaden mellan de tvÄ modellerna att finnas i displayen, kameran och batteriavdelningarna. Pro Àr tippad för att fÄ en större 6,7-tums skÀrm, fyra bakre kamerasensorer och ett kraftigare 4500 mAh batteri med 45 W snabb laddningsstöd jÀmfört med dess mindre syskons 6,3-tums panel, trippel bakre kamerainstÀllning och ett relativt mindre batteri med lÄngsammare laddningsteknik. Den förstnÀmnda kommer sannolikt ocksÄ att innehÄlla den nyare, snabbare UFS 3.0-flashlagring samt ett bildförhÄllande pÄ 19: 9.

Utöver dessa kan det ocksÄ finnas en Galaxy Note10e-smartphone i rörledningen, med en icke-böjd skÀrm och ett mindre, 3.400 mAh batteri. Uteslutande RAM / lagringskonfigurationer, som inte Àr okÀnda för tillfÀllet, bör de andra aspekterna av de kommande Galaxy Note10-seriens smartphones vara desamma, inklusive Snapdragon 855 / Exynos 9820 SoC. Naturligtvis har en 5G-variant av Galaxy Note10-serien redan bekrÀftats för den amerikanska marknaden av Verizon. En ny lÀcka antyder att Galaxy Note10-priset kommer att vara runt $ 1 000-1 200 (cirka Rs 70 000-83 000). Det kommer enligt uppgift att fÄs i svart, vitt, silver, rött, rosa och tonade blÄ och silver nyanser.