Samsung Galaxy Note9 b√∂rjar ‘nattl√§ge’ via OTA-uppdatering

Samsung Galaxy Note9 börjar 'nattläge' via OTA-uppdatering

‚ÄúSamsung introducerade nattl√§get med √•rets Galaxy S10-serie‚ÄĚ

Samsung har börjat rulla ut dedikerat nattläge till sin Galaxy Note9 (recension) smartphone. Detta kommer en vecka efter att Galaxy S9 (recension) och Galaxy S9 + (recension) uppdaterades med samma. Läget liknar Googles Night Sight som låter dig klicka på bilder med riklig ljusstyrka och detaljer i en miljö med minimalt ljus. Samsung introducerade nattläget med Galaxy S10-enheter som lanserades tidigare i år.

nattläge-galax-not-9-1-498x1024

Enligt SamMobilekommer läget med den senaste månadsuppdateringsversionen N960FXXU3CSF9 för Galaxy Note9. Den levereras med säkerhetsuppdatering i juni 2019 och är 703,93 MB stor. Rapporten tillägger att nattläget fungerar lika bra med Galaxy S9-smartphones som det gör med Galaxy S10 (recension), och det är sannolikt detsamma på Galaxy Note9. Förändringsloggen nämner att kamerans prestanda också har förbättrats. Utöver nattläget ger uppdateringen också möjligheten att skanna QR-koder utan att använda Bixby Vision. Uppdateringen är för närvarande tillgänglig i Tyskland via OTA; det kommer dock sannolikt att expandera till andra länder inklusive Indien också.

I relaterade nyheter introducerade Samsung nyligen Galaxy M40 (f√∂rsta intryck) i Indien. Handenheten s√§ljs nyligen i landet med ett startpris p√• 19 990 Rs. Dess viktigaste h√∂jdpunkter inkluderar en 6,3-tums FHD + Infinity-O-sk√§rm, Snapdragon 675 SoC, trippel bakre kamerainst√§llning och Android 9 Pie-baserad OneUI. Det finns inget h√∂rsn√§cka i telefonen; ist√§llet har den “Screen Sound” -teknologi som vibrerar ljud genom sk√§rmen.

[Previous Story]POCO F1s senaste uppdatering ger säkerhetsuppdatering i maj, anpassningar av låsskärmen och mer

[Next Story]Apple kunde se lägre iPhone-efterfrågan i Kina på grund av pågående handelstvist