Samsung Galaxy S Pen framtida modell kan komma med kamera och optisk zoom, föreslÄr patent

Samsung Galaxy S Pen framtida modell kan komma med kamera och optisk zoom, föreslÄr patent

“Galaxy Note-serien har slutförts nio Ă„r med lanseringen av Galaxy Note 9 förra Ă„ret.”

Samsungs Galaxy Note-serie har alltid symboliserats av S Pen som Ă€r unik för handenheten i flaggskeppsomrĂ„det. Samsung har kommit lĂ„ngt för att förbĂ€ttra S Pen i bĂ„de hĂ„rdvaru- och programvaruaspekter för att göra det till ett praktiskt tillbehör. ÄndĂ„ Ă€r pennan fortfarande ett nischtillbehör. Men om ett patent upptĂ€ckt vid US Patent and Trademark Office Ă€r nĂ„gon indikation, kan den sydkoreanska jĂ€tten ta S Pen-funktionaliteten till en helt ny nivĂ„. Som rapporterats av Patently Mobile visar det beviljade certifikatet att S Pen kan komma med en kamera och en effektiv optisk zoomfunktion.

Bilderna föreslÄr att kameran kan monteras inuti knappen pÄ penns ovansida. En separat kamera- / zoomaktiveringsnyckel verkar ocksÄ finnas dÀr pÄ sidorna som visas i patentbilderna. Det kan antingen finnas en enda lins eller till och med mer Àn en för att uppnÄ den optiska zoomen med S Pen.

s penna patent

Samsung ansökte faktiskt om patentet tillbaka i februari 2017 och det har just fĂ„tt tillstĂ„nd den hĂ€r veckan. Även om inte alla patent tenderar att göra det till en verklig produkt, indikerar tidigare framsteg med S Pen att Samsung kan ge detta patent en allvarlig tanke. Galaxy Note 9-pennan kom med en helt ny funktion för att klicka pĂ„ snaps och styra bilder med ett knapptryck, dĂ€rför verkar det som att det hĂ€r Ă€r nĂ€sta steg i utvecklingen av S Pen. Dessutom kan tillbehöret ocksĂ„ hamna i fler bĂ€rbara och bĂ€rbara datorer frĂ„n Samsung.

[Previous Story]OPPO K1 med 6,4-tums Super AMOLED-skÀrm och fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen lanserad: pris, specifikationer

[Next Story][Exclusive]: Samsung Galaxy S10-serien lanseras i Indien den 6 mars; Priserna börjar frÄn 50 000 Rs