Samsung Galaxy S10 + 12 GB RAM och 1 TB lagringsvariant visas pÄ Geekbench och AnTuTu

Samsung Galaxy S10 + 12 GB RAM och 1 TB lagringsvariant visas pÄ Geekbench och AnTuTu

“Render av Samsung Galaxy S10 + -variant med lyxig keramisk vit fĂ€rg har ocksĂ„ lĂ€ckt ut”

Samsung Galaxy S10 + toppversion har tidigare ryktats för att komma med sÄ mycket som 12 GB RAM och 1 TB intern lagring. Denna variant har nu hittat vÀgen till att benchmarka plattformarna Geekbench och AnTuTu. För att lÀgga till den branschledande hÄrdvaran sÀgs Galaxy S10 + toppmodell ocksÄ ha ett premiumutseende, med keramik som det material du vÀljer för bakpanelen. Vi har tidigare sett den keramiska svarta fÀrgen i en lÀckt render, och nu Àr det turen för alternativet Luxurious Ceramic White att ta sig online.

En Samsung Galaxy S10 + -variant med modellnummer SM-G975F har dykt upp pÄ Geekbench. Denna smartphone visas med en 1,95 GHz oktakÀrnprocessor och 12 GB RAM, som kör Android 9. Den uppnÄr en enda kÀrnpoÀng pÄ 4450 och flerkÀrnig poÀng 9753, vilket Àr förvÄnande eftersom förra Ärets iPhone XS Max uppnÄdde bÀttre siffror för bÄde enkel- och flerkÀrnig prestanda.

PÄ samma sÀtt har Samsung SM-G975F-smarttelefonen pÄ AnTuTu dykt upp med 12 GB RAM och 1 TB intern lagring. Denna variant visas med Exynos 9820 SoC och Mali-G76 GPU och har 1 080 x 2 280 pixelupplösning. Det har uppnÄtt en poÀng pÄ 326185, vilket Äterigen Àr lÀgre Àn vad iPhone XS Max fick (363525). Med tanke pÄ den stora mÀngden minne och processorkrafter som utnyttjas av Exynos 9820-kretsuppsÀttningen, blir sÄdana poÀng inte bÀttre för Samsungs flaggskepp före lanseringen.

För att gÄ vidare till den nyligen lÀckta fÀrgen har vi ocksÄ vÄr första titt pÄ den lyxiga keramiska vita ytan av denna variant tack vare tipster Ishan Agarwal. Vi kan se det lyxiga keramiska vita fÀrgalternativet bredvid modellen med Prism White-ryggen. Det bakre höljet Àr kÀnt för vad vi har sett tidigare och har inte en lutningsfinish. IstÀllet Àr den trÄkiga glansen av keramik synlig pÄ det keramiska vita alternativet. Det förvÀntade priset för den hÀr modellen sÀgs vara över $ 1700 (cirka Rs 1,2 lakh).

KĂ€lla 1, 2, 3