Samsung Galaxy S10 5G-enhet exploderar enligt uppgift i Korea

Samsung Galaxy S10 5G-enhet exploderar enligt uppgift i Korea

“AnvĂ€ndaren hĂ€vdar att Samsung Galaxy S10 5G plötsligt tĂ€ndes i handen och nĂ€r han tappade den exploderade telefonen”

Samsung hade en dÄlig fas 2017 dÄ flera Galaxy Note 7-enheter exploderade pÄ grund av batteridesign och smarttelefonen drog mycket flak frÄn anvÀndarna samt ett förbud mot enheten. Det tog varumÀrket en Galaxy Note 7 Fan Edition som en hyllning och ett par Är för att röra sig ur skuggan av den olyckliga hÀndelsen. Samsung kan dock titta pÄ ett dÄligt fall av Deja Vu, eftersom en koreansk anvÀndare har rapporterat att hans Galaxy S10 5G exploderade och skadades.

Samsung Galaxy S10 5G Exploded 1Samsung Galaxy S10 5G Exploded 2

Den koreanska anvĂ€ndaren tog till ett forum för att publicera bilderna pĂ„ sin förstörda och skadade Galaxy S10 5G. ÖversĂ€ttningen av Koren-texten som medföljer bilderna antyder att smarttelefonen tĂ€nds av sig sjĂ€lv och nĂ€r anvĂ€ndaren tappade den bröt handenheten i lĂ„gor och exploderade. Detta Ă€r faktiskt mer oroande Ă€n Galaxy Note 7-fiaskot, som utlöstes genom att ladda telefonen. Smarttelefonen som faktiskt vĂ€rms upp av sig sjĂ€lv och brister i lĂ„gor Ă€r mer oroande. Bilderna som delas av anvĂ€ndaren visar Galaxy S10 5G kraftigt skadad av brand bĂ„de pĂ„ framsidan och pĂ„ bakpanelen.

Samsung Galaxy S10 5G Exploded 3Samsung Galaxy S10 5G Exploded

Enligt anvÀndarens inlÀgg tog han smarttelefonen till Samsung Care Center omedelbart. Centret erbjöd dock ingen ersÀttning eller Äterbetalning för den skadade enheten. Om man ska tro pÄ rapporterna Àr detta den första incidenten nÄgonsin nÀr Galaxy S10 5G exploderar och vi kan förvÀnta oss att detta Àr en engÄngsincidens. Det sydkoreanska varumÀrket har emellertid Ànnu inte svarat officiellt angÄende olyckan.

För att jogga ditt minne lanserades smarttelefonen officiellt i Korea den 5 april och förvÀntades snart komma till USA och Europa.

[Previous Story]ZTE Axon 10 Pro med Snapdragon 855, 6,47-tums AMOLED-skÀrm listad online

[Next Story]Google I / O 2019 Àr vÀrd för hÄrdvarutillkÀnnagivanden den 7 maj