Samsung Galaxy S10 5G i bilder: större, bredare och en komplett baller

Samsung Galaxy S10 5G i bilder: större, bredare och en komplett baller

“En nĂ€rmare titt pĂ„ Samsungs mest kraftfulla flaggskepp i den nya S10-serien – Galaxy S10 5G”

Om du inte har levt under en sten, skulle du veta att Samsung nyligen tog pÄ scenen och tillkÀnnagav sina senaste flaggskeppsenheter. Faktum Àr att vÄr recension av Galaxy S10 + redan finns pÄ webbplatsen. Med det sagt, medan Samsung bara visade upp tre av sina senaste flaggskepp i San Fransisco, sparade företaget ett för MWC Barcelona. Med namnet Samsung Galaxy S10 5G Àr smarttelefonen Ànnu större Àn S10 +, och som dess moniker antyder Àr den 5G-klar. Jag lyckades fÄ tag pÄ enheten och hÀr gör jag det.

Samsung Galaxy S10 5G i pics01

Nu Ă€r Galaxy S10 5G för det mesta detsamma som Galaxy S10 + och dĂ€rför rekommenderar jag att du hoppar över till vĂ„r djupgĂ„ende granskning av enheten för att fĂ„ inblick i smarttelefonens design och display. Den enda estetiska förĂ€ndringen pĂ„ 5G-varianten pĂ„ smarttelefonen Ă€r dess storlek. S10 5G Ă€r den största enheten i Samsungs sortiment och smarttelefonen levereras med en 6,7-tums QHD + Super AMOLED-skĂ€rm – du skulle inte ha fel om du kallade den en surfplatta. Dessutom kommer enheten med de flesta kameror pĂ„ partiet eftersom den levereras med fyra sensorer pĂ„ baksidan. Medan specifikationerna för huvudskytten, telefoto-skytten och vidvinkelobjektivet förblir desamma som S10 +, har S10 5G nu ocksĂ„ en djupgivare med hQVGA-upplösning.

Samsung Galaxy S10 5G i pics10

5G-versionen har ocksÄ mest batteri eftersom den packas i en 4500mAh-cell. Men enhetens USP Àr att det Àr företagets första 5G-smartphone. Visst, 5G-nÀtverk Àr inte igÄng just nu, men företaget visade upp telefonens nÀtverksförmÄga vid sin monter i MWC. I en av demonerna kunde Galaxy S10 5G sömlöst vÀxla mellan 4K-strömmar med olika kameravinklar i MLB app med nÀstan försumbar latens.

Samsung Galaxy S10 5G i pics06

Intressant, medan smarttelefonen visade en 5G-ikon i meddelandefÀltet, var det föredragna nÀtverket instÀllt pÄ LTE i instÀllningarna. TyvÀrr hjÀlpte folk pÄ utstÀllningsgolvet inte mycket eftersom de hade fÄtt höra att berÀtta för pressen att 5G-instÀllningen inte kunde visas av nÄgon anledning. DÀrför skulle jag rÄda dig att ta min erfarenhet av dessa demoer med en nypa salt.

Oavsett Àr Samsung Galaxy S10 5G ett vackert flaggskepp. Det Àr ocksÄ extremt kraftfullt eftersom det stöds av branschens senaste silikon och Àr parat med upp till 12 GB RAM och en terabyte inbyggd lagring. Jag klickade pÄ en massa bilder pÄ enheten, sÄ jag lÄter dig festa dina ögon pÄ det som Àr utan skugga av tvivel, Samsungs mest ambitiösa telefon hittills.