Samsung Galaxy S10 5G kommer att anlÀnda den 5 april i Sydkorea

5G förklarade: vad Àr 5G, begrÀnsningar, Indien-planer, kompatibla telefoner och mer

“Samsung Galaxy S10 5G-köpare fĂ„r gratis trĂ„dlös laddare och Galaxy Buds frĂ„n 5 april till 16 april.”

Officiellt tillkĂ€nnagavs i februari och förvĂ€ntas slĂ€ppas i slutet av mars, Samsungs Galaxy S10 5G har nu ett nytt officiellt lanseringsdatum i Sydkorea. Den första ‘riktiga’ 5G-aktiverade smarttelefonen i vĂ€rlden, Galaxy S10 5G slĂ€pps den 5 april och kommer att sĂ€ljas frĂ„n samma dag och hoppar över förbestĂ€llningar helt och hĂ„llet. Medan lanseringsdatumet har meddelats av tillverkaren nĂ€mnde det dock inte prissĂ€ttningen.

Enligt den sydkoreanska nyhetsbyrĂ„n Yonhap erbjuder Samsung gratis trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor frĂ„n Galaxy Buds och en trĂ„dlös laddare till köpare som registrerar handenheten hos företaget frĂ„n 5 april till 16 april. Kunder fĂ„r ocksĂ„ 50 procent rabatt för ett Ă„r pĂ„ engĂ„ngsskĂ€rmbyte. Även om en officiell prislapp pĂ„ Galaxy S10 5G inte avslöjas pekar rykten pĂ„ en prislapp pĂ„ 1,5 miljoner vunna (cirka Rs 91k).

SamsungS105G

Bortsett frÄn den sydkoreanska marknaden förvÀntas handenheten lanseras i USA den 11 april. Det kommer initialt att vara exklusivt för Verizon. Galaxy S10 5G har förstklassig hÄrdvara och ny millimetervÄgantenn för att ansluta till Verizons nÀtverk i USA. PÄ mÄndag har den klarat Sydkoreas National Radio Research Agency signalverifieringstest och det pÄstÄs ha nÄtt en topphÀmtningshastighet pÄ upp till 2,7 Gbps.

Samsung Galaxy S10 5G pryder en 6,7-tums skÀrm och nÀr det gÀller optik har den 3D-djupavkÀnnande kameror bÄde pÄ framsidan och pÄ baksidan. Batteriets kapacitet Àr 4500 mAh och det har stöd för 25W snabb laddning.