Samsung Galaxy S10 5G sÀljs i USA den 17 juni dÄ AT & T avbryter Galaxy Fold-förbestÀllningar

Samsung Galaxy S10 5G sÀljs i USA den 17 juni dÄ AT & T avbryter Galaxy Fold-förbestÀllningar

“Galaxy S10 5G kommer först att vara tillgĂ€ngligt för företagskunder och 5G-utvecklare”

Samsung Galaxy S10 5G kommer snart att finnas att köpa i USA via AT&T. Transportföretaget har meddelat att det kommer att börja sÀlja Galaxy S10 5G den 17 juni. Telefonen kommer dock endast att sÀljas till AT&T Business-kunder och genom dess utvecklarprogram. Detta innebÀr att vanliga kunder inte kan köpa telefonen Ànnu. AT&T har precis startat sin 5G-tjÀnst i landet och vill förmodligen inte göra den tillgÀnglig för alla innan korrekt testning. Transportören lÀmnade ingen information om nÀr den skulle börja sÀlja telefonen.

Samsung Galaxy S10 5G i bilder21

FrÄn och med nu Àr AT & T: s 5G + -nÀtverk endast tillgÀngligt i 19 stÀder runt om i landet, och endast i vissa delar av dessa stÀder. Kunder som köper telefonen mÄste anvÀnda Business Unlimited Preferred Plan, som anvÀnder 5G-nÀtverket. Om du Àr en företagskund eller en 5G-utvecklare kan du köpa Galaxy S10 5G för $ 1000. Detta Àr för 256 GB-varianten av telefonen och anvÀndare kan ocksÄ vÀlja Business Unlimited Preferred-plan, som aktiverar en mÄnadsavgift pÄ $ 90 istÀllet för att betala hela beloppet.

Galaxy S10 5G kommer med en fyrkamerainstÀllning pÄ baksidan, en stor 6,7-tums QHD + -skÀrm, Snapdragon 855-chipset, 5G-stöd, dubbla frontkameror, ett 3,5 mm hörlursuttag och mer.

Samsung Galaxy Fold AT&T har ocksĂ„ börjat avbryta förbestĂ€llningar för den hopfĂ€llbara smarttelefonen Galaxy Fold. Företaget har skickat ut e-postmeddelanden till de som förbestĂ€llde Galaxy Fold med anledning till avbokningen – eftersom Samsung inte kunde starta telefonen i tid, annullerar transportören alla bestĂ€llningar. Samsung har inte meddelat ett nytt slĂ€ppdatum Ă€n, men folk kan förbestĂ€lla igen nĂ€r Galaxy Fold blir tillgĂ€nglig. Alla medel Ă„terbetalas till kunden och alla medel som innehas kommer att frigöras. AT&T har ocksĂ„ inkluderat ett kampanjkort pĂ„ 100 USD som ursĂ€kt. Detta kort levereras till kunden inom 60 dagar.