Samsung Galaxy S10 5G uppnÄr hastigheter upp till 4 Gbps i Korea

Samsung Galaxy S10 5G uppnÄr hastigheter upp till 4 Gbps i Korea

“Medan Sydkorea alla Ă€r redo att bevittna flammande snabbt internet, Ă€r de europeiska marknaderna redo för att Samsung Galaxy Fold ska lanseras.”

Samsung Galaxy S10 5G: s anslutningsförmĂ„ga i flera gigabitklasser tas till oövertrĂ€ffade offentliga distributionsnivĂ„er av sydkoreanska teleoperatörer – SK Telecom. Företaget hade redan aviserat operatörsaggregationsdistribution med Galaxy S10 5G under sina 5G-testkörningar med operatören och nĂ„dde hastigheter pĂ„ 2,7 Gbps och redo för allmĂ€n anvĂ€ndning upp till 2,6 Gbps. Nu har SK Telecom vidare meddelat att de kommer att anvĂ€nda Triple Aggregation med operatören. Resultatet: Internethastigheter pĂ„ upp till 4 Gbps.

Samsung Galaxy S10 5G i bilder25

Medan den tidigare operatörsaggregeringen anvÀnde en kombination av det nya 5G-nÀtverksspektrumet i kombination med oanvÀnt spektrum frÄn 4G LTE-frekvensbandbredden, tar den nya tekniken för nÀtverksbandbredd ocksÄ hÀnsyn till Wi-Fi-nÀtverk för att ytterligare öka tillgÀnglig bandbredd per enhet, och dÀrmed effektivt öka hastigheten för uppladdningar och nedladdningar. Eftersom 5G-, LTE- och Wi-Fi-nÀtverk tas i bruk Àr Triple Aggregation effektivare och sÀkert mycket snabbare nÀr det gÀller nÀtverkshastighet, robusthet, tillgÀnglighet och effektivitet pÄ mobiltorn.

Samsung Galaxy S10 5G levereras fÀrdig med hÄrdvaran för att stödja sÄdana nya anslutningstekniker, som drivs av Qualcomm X50 5G-modemet med MU-MIMO-stöd. Handenheterna genomgÄr för nÀrvarande en inspektion före försÀljning och kommer att kunna köpas i Sydkorea hos SK Telecom frÄn och med den 5 april. Men resten av vÀrlden mÄste vÀnta tills 5G-nÀtverk har spridits bredare för att kunna njuta av sÄdana ultrasnabba anslutningsstandarder.

Samsung Galaxy Fold

Med det sagt, om du Ă€r i Europa eller USA kan du istĂ€llet fĂ„ tag pĂ„ en annan av Samsungs senaste enheter – Samsung Galaxy Fold. Den ganska nya enheten levereras med en hopfĂ€llbar AMOLED-skĂ€rm och kommer att sĂ€ljas frĂ„n 26 april i USA. I Europa öppnas förbestĂ€llningar för Galaxy Fold pĂ„ ovannĂ€mnda datum, medan anvĂ€ndarna skulle kunna fĂ„ tag pĂ„ det frĂ„n och med den 3 maj. Den vikbara smarttelefonen frĂ„n Samsung sĂ€ljs till en ganska chockerande € 2000 (~ Rs 1,56,000) och kommer att finnas tillgĂ€nglig i 15 europeiska lĂ€nder.

För Samsungs indiska fans verkar emellertid vÀntan vara lÀngre, eftersom 5G-försök har försenats i landet pÄ grund av infrastrukturfrÄgor, vilket utesluter möjligheten till Galaxy S10 5Gs lansering. NÀr det gÀller Galaxy Fold, medan Samsung har uppgett att det kommer att lanseras i Indien, har det inte gjorts nÄgra bekrÀftelser frÄn företaget, Àven om ett lanseringsdatum i maj hittills har spekulerats i naturen.

Det Àr viktigt att komma ihÄg att Àven efter att Galaxy Fold lanserades i Indien Àr tillgÀngligheten begrÀnsad, eftersom Samsung har beslutat om en begrÀnsad produktionskörning med sin första generationens hopfÀllbara smartphone. Som ett resultat, Àven om du Àr villig att betala den astronomiska prislappen, kan det vara en svÄr uppgift att fÄ tag pÄ en.