Samsung Galaxy S10 5G-variant lika svår att reparera som vanlig modell, antyder nedbrytningsvideo

Samsung Galaxy S10 5G-variant lika svår att reparera som vanlig modell, antyder nedbrytningsvideo

“5G-varianten av Galaxy S10-serien lanserades den 5 april i Sydkorea och kommer att lanseras senare på andra internationella marknader”

Samsung Galaxy S10 5G-varianten är lika svår att reparera som den vanliga Galaxy S10 om den nya handenhetens nedbrytningsvideo ska tros. För att komma ihåg, som avslutning på nedbrytningen av Galaxy S10, jag fixar det sa att telefonen var en av de svåraste telefonerna att reparera och flaggskeppsserien (Galaxy S10 och Galaxy S10 +) fick en reparationsbarhet på bara tre av tio, vilket är otroligt lågt. I sitt resonemang sa iFixit att ”användning av starkt lim på batterier med metallramen, den lödda laddningsporten, den interna fingeravtryckssensorn och den tunna Infinity-skärmen gör det mycket svårt för en skärm och batterireparationer, ”Som vi nämnde i vår tidigare rapport.

I nedbrytningsvideon på Galaxy S10 5G, publicerad av PBKreviews, kan vi se att internt i den nya telefonen är nästan identisk med den vanliga varianten. Ett anmärkningsvärt undantag är dock närvaron av en extra anslutning till moderkortet. Eftersom det inte finns någon säkerhet om denna oanvända anslutnings syfte, kommer det att vara intressant att se om någon av transportörerna kommer att använda den här kontakten eller lämna den oanvänd.

samsung_galaxy_s10_5g

När det gäller specifikationer levereras telefonens 5G-variant med en stor 6,7-tums skärm (med ett bildförhållande på 19: 9) jämfört med en 6,4-tums panel på Galaxy S10 +. Sedan finns det ett tillägg av en kamerasensor på baksidan. Handenheten har en batterikapacitet på 4500 mAh. Resten av specifikationerna för telefonen är desamma, inklusive processor, biometriska sensorer och IP-klassning. Med unboxing-bilderna som publicerades på sociala medier fick vi nyligen reda på att 5G-versionen av telefonen levereras med en helt ny 25W-laddningsadapter, en USB-C till USB-C-kabel och AKG-tunna hörlurar.