Samsung Galaxy S10 + -banderollen lÀcker ut före lanseringsevenemanget

Samsung Galaxy S10 + -banderollen lÀcker ut före lanseringsevenemanget

“Samsung Galaxy S10-evenemanget Ă€r planerat att Ă€ga rum den 20 februari i San Francisco”

Vi Àr nu bara Ätta dagar frÄn lanseringsevenemanget Galaxy S10 Unpacked. Företaget publicerade nyligen en teaser som ganska mycket bekrÀftade att en hopfÀllbar Galaxy-telefon kommer att lanseras tillsammans med resten av enheterna. Nu finns det en ny lÀcka som visar en banner som kan anvÀndas vid lanseringsevenemanget. Bannern visar Galaxy S10 + i all sin glans inklusive kamerautskÀrning och andra designaspekter.

Det Àr inte som att vi inte har sett nÄgra lÀckage eller Ätergivningar av Galaxy S10-enheterna tidigare, men det Àr alltid trevligt att se mer. Detaljer om Galaxy S10 + och andra Galaxy S10-varianter har redan lÀckt ut flera gÄnger. Vi vet hur enheten ser ut och vi kÀnner ocksÄ till de flesta av dess hÄrdvaruspecifikationer. Enligt de senaste rapporterna kommer Galaxy S10 + att vara den dyraste enheten i partiet och kan kosta upp till $ 1600 (~ Rs 1,13,258).

KĂ€lla - Evan Blass (Twitter)KĂ€lla – Evan Blass (Twitter)

Den lÀckta bilden Àr ett foto av den officiella bannern som troligen kommer att anvÀndas vid evenemanget. Du kan se materialet pÄ bannern högst upp pÄ bilden. Galaxy S10 + syns tydligt i bannern och avslöjar den dubbla kamerans utklipp pÄ framsidan, 3,5 mm hörlursuttag, enstaka högtalare, mikrofon, antennband och tunna ramar runt. De tvÄ sidorna av telefonen Àr böjda, liknar designen pÄ de nuvarande Galaxy S9-telefonerna.

Samsung kommer att lansera totalt tre Galaxy S10-telefoner vid evenemanget. Standard Galaxy S10, en mindre kraftfull Galaxy S10e och Galaxy S10 +. Tillsammans med det förvÀntar vi oss ocksÄ att företaget lanserar Galaxy Fold eller Galaxy X vikbar smartphone, som den retade vid ett tidigare evenemang. Det har ocksÄ förekommit flera rykten och lÀckor om företaget att lansera en Galaxy Watch Active-smartklocka.

Galaxy S10 + kommer att ha en 6,4-tums QHD + -skÀrm, Snapdragon 855 eller Exynos 9820-processor, upp till 12 GB RAM-minne och 1 TB intern lagring, dubbla framsidekameror och trippel bakÄtvÀnd instÀllning, 4000 mAh batteri, fingeravtryck pÄ skÀrmen scanner och snabb trÄdlös laddning.