Samsung Galaxy S10 fingeravtryckssensor i displayen, OIS-aktiverad selfie-kamera, omvÀnd trÄdlös laddning retad

Samsung Galaxy S10 lanseringsevenemang för idag: hur man tittar pÄ livestream

“Samsung Galaxy S10-teaservideor som lyfter fram dessa funktioner delades av företaget i Vietnam”

Samsung har börjat reta sina kommande Galaxy S-serie smartphones, som Ă€r planerade att lanseras den 20 februari i San Francisco. Den första uppsĂ€ttningen av Galaxy S10-teasers kommer frĂ„n Vietnam. Samsungs marknadsföringsteam i landet har delat tre korta videor för telefonerna – var och en avslöjar olika funktioner som redan var kĂ€nda för oss genom flera lĂ€ckor och rykten.

Den första videon avslöjar Galaxy S10s laddningsförmĂ„ga. Flera batterier laddade med en enda batteriikon i mitten kan indikera telefonens omvĂ€nda trĂ„dlösa laddning – en glimt som Huawei har gett oss med Mate 20 Pro-smarttelefonen. Eller sĂ„ kan videon ocksĂ„ berĂ€tta om snabbare trĂ„dbunden laddning av sjĂ€lva telefonen.

Den andra videon har Galaxy S10-selfie-kamera i aktion. Klippet pÄ sex sekunder visar handenhetens selfie-kamera som tar bilder som inte Àr dimmiga Àven om motivet Àr i handling. Enheten kan dra av det med OIS eller programvarutrickor, som vi mÄste vÀnta tills den officiella lanseringen. Samsung avslöjar ocksÄ Galaxy S10 med en nÀstan ramlös skÀrm utan hack eller utskÀrning alls. Ett skÀrmhÄl kommer att rymma den frÀmre kameran pÄ smarttelefonen, medan sensorerna och hörsnÀckan sannolikt kommer att flyttas under panelen.

I den senaste teaservideoen kan fingeravtryckssensorn Galaxy S10 visas. Handenheten kommer att vara den första enheten som levereras med en ultraljudscanner inbÀddad i displayen för biometri. Annat Àn standard Galaxy S10 förvÀntas dess Àldre syskon Galaxy S10 + ocksÄ skryta med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. IngÄngsnivÄ Galaxy S10e Àr dock ryktas ha en sidemonterad fingeravtryckssensor.

Lanseringsevenemanget Àr bara en vecka borta, sÄ vi behöver inte vÀnta för lÀnge för att ta reda pÄ vad mer det kommande Samsung-flaggskeppssortimentet kommer att ge kunderna. Vi fortsÀtter att ta med dig alla uppdateringar om Galaxy S10-serien sÄ snart de blir tillgÀngliga, sÄ hÄll dig uppdaterad!