Samsung Galaxy S10 Flipkart-listningssidan gÄr live

Samsung Galaxy S10 Flipkart-listningssidan gÄr live

“Samsung Galaxy S10-smartphones kommer att sĂ€ljas i Indien den 15 mars, rapporterade vi tidigare”

Samsung tar avslag frÄn nÀsta generations Galaxy S-serie smartphones i San Francisco, Kalifornien den 20 februari. Framför det har telefonmakaren retat lanseringen av Galaxy S10 i Indien pÄ Flipkart. E-handelssajten har en banner som markerar schemat för lurens lansering i indisk standardtid. Evenemanget Àr planerat till 21 februari kl 12:30, vilket Àr i linje med den globala lanseringen. Fans över hela landet kommer att kunna titta pÄ Galaxy S10 lansera livestream via Samsungs webbplats.

Samsung_Galaxy_S10_nofity_me_option-Flipkart

Samsung Galaxy S10 Flipkart-listan avslöjar inte mycket, förutom att handenheten och dess syskon (Galaxy S10e och Galaxy S10 Plus) kommer att finnas tillgĂ€ngliga i Indien via plattformen. Kunder kan klicka pĂ„ ‘Meddela mig’ för att fĂ„ aviseringar – bannern Ă€r för nĂ€rvarande synlig i Flipkart-appen för tillfĂ€llet under mobilsektionen. Det Ă€r vĂ€rt att nĂ€mna att Galaxy S10-serien sannolikt kommer att sĂ€ljas frĂ„n och med den 15 mars i Indien, med sina förbestĂ€llningar frĂ„n och med den 21 februari.

Samsung Galaxy S10 FPS pÄ skÀrmen

I andra nyheter kommer Samsung enligt uppgift erbjuda Galaxy Buds gratis till kunder som förbestÀller smartphones i Galaxy S10-serien. Systemet Àr tippat för att vara för Ryssland, men vi förvÀntar oss att det kommer att lanseras Àven i andra lÀnder. Galaxy Buds förvÀntas vara varumÀrkets första Galaxy-mÀrkta hörlurar. Deras detaljer Àr knappa just nu förutom att de kommer att lanseras vid det kommande Unpacked-evenemanget.

Medan Samsung Ànnu inte avslöjar tillgÀngligheten av Galaxy S10, har det varit flera datum som cirkulerar runt. PÄ marknader som USA eller Sydkorea Àr det preliminÀra lanseringsdatumet den 8 mars, men enligt Samsungs förbestÀllningssida kommer en av Galaxy S10-modellerna inte att finnas tillgÀnglig förrÀn den 15 mars. Denna specifika modell kan vara den dyraste Galaxy S10-varianten, eftersom den sannolikt kommer att vara utrustad med en jÀttestor 1 TB intern lagring och 12 GB RAM.