Samsung Galaxy S10 för att fÄ officiella Emotional LED-skal, Galaxy S10e gul variant avslöjad i lÀckage

Samsung Galaxy S10 för att fÄ officiella Emotional LED-skal, Galaxy S10e gul variant avslöjad i lÀckage

“Priset pĂ„ det nya tillbehöret har inte lĂ€ckt ut Ă€nnu men det kan kosta ungefĂ€r 50 dollar.”

Idag Ă€r den sista dagen innan den till synes oĂ€ndliga sagan om Samsung Galaxy S10 upphör. Samsung kommer att visa upp “Next Galaxy” i morgon i San Francisco, följt av en förhandsvisning i Ă„tta indiska stĂ€der redan nĂ€sta dag. Men innan det hĂ€nder finns det fortfarande lite tid för viss legitim information att fortfarande komma fram. PĂ„ tal om det, hĂ€r Ă€r en lĂ€ckt affisch av Galaxy S10e i gul. Även Apple gjorde en gul iPhone XR och Samsung har följt upp det i Ă„r med sin egen Galaxy S10e. En ny tweet delad av Roland Quandt antyder ocksĂ„ att Samsung kommer att slĂ€ppa sina egna bakomslag för Galaxy S10-serien. Och inte bara baksidan kommer Samsung att slĂ€ppa ett konstigt namn ”Emotional LED” -fodral.

Nu har det varit kĂ€nt ett tag att Samsung har arbetat med en Canary Yellow-variant av S10-serien. Företaget kommer ocksĂ„ att ha gula Galaxy-knoppar som passar hela estetiken i fĂ€rg, vilket avslöjades igĂ„r. Men det Ă€r ganska mycket allt för den affischen eftersom mycket om Galaxy S10e redan Ă€r kĂ€nt i förvĂ€g. NĂ€r du pratar om ‘Emotional LED case’, skulle du ha fel nĂ€r du tror att det har nĂ„got att göra med dina kĂ€nslor. Det Ă€r dĂ€rför vi kallar det konstigt. I stĂ€llet har fodralet helt enkelt glittrande omgivande LED-lampor pĂ„ baksidan som slurkar av strömmen till smartphone-batteriet via induktiv laddning. De kommer Ă„tminstone att tjĂ€na syftet med meddelande / samtalsvarning men det Ă€r bara anvĂ€ndbart nĂ€r telefonen Ă€r pĂ„ ryggen.

Vi skulle förstÄ om det hÀr tillbehöret kommer i kvinnors goda böcker, men nÀr Samsung vanligtvis frÄgar höga $ 50 och mer för sina fall kommer det att bli en tuff försÀljning. LÀgg till det faktum att fodralet ocksÄ fortsÀtter att tömma batteriet, Àven om det Àr minimalt, och du undrar med varför Samsung gjorde det i första hand.

Enligt Roland Quandts tweet kommer “Emotional LED-skalet” att finnas tillgĂ€ngligt för alla tre varianter av Galaxy S10.