Samsung Galaxy S10 + förbestÀllningar kommer med en exklusiv K-pop Fortnite-skal

Samsung Galaxy S10-serien erbjuder: alla fördelar frÄn Airtel, Jio och Vodafone

“Kunderna kommer ocksĂ„ att fĂ„ andra godsaker nĂ€r de förbestĂ€ller Galaxy S10 eller S10 Plus”

Nu nÀr Samsung officiellt har meddelat den senaste Galaxy S10-serien (första intryck) vÀntar folk pÄ att fÄ tag pÄ en. De nya telefonerna Àr dock ganska dyra. För att göra prövningen bÀttre ger Samsung bort nÄgra gratis saker tillsammans med varje köp av Galaxy S10 eller Galaxy S10 +. Om du förbestÀller en i USA just nu kan du fÄ ett gratis par Galaxy Buds och spara upp till $ 550 om du byter in en annan enhet. Om du Àr mer benÀgen mot Galaxy S10 + fÄr du ocksÄ en exklusiv K-pop-hud pÄ Fortnite.

Spel pÄ nya Galaxy S10 och S10 + kommer att bli fantastiskt tack vare den nya skÀrmen och den senaste hÄrdvaran. Och vilket bÀttre spel att spela Àn Fortnite. Epic Games har Äterigen samarbetat med Samsung för att ge ut en ny K-pop-inspirerad Fortnite-hud till alla som köper Galaxy S10 +. Huden Àr modellerad efter en av medlemmarna i ett populÀrt sydkoreanskt pojkeband som heter iKON. Om du Àr ett fan av detta band, Àr kÀr i medlem Jung Chan-woo och ocksÄ spelar mycket Fortnite, skulle du definitivt vilja ha denna hud.

SkÀrmdump 21-02-2019 kl 12.51.48

Om du kommer ihÄg var Galaxy Note 9 den första smarttelefonen som fick Fortnite för Android. DÄ, om du bestÀllde telefonen, skulle du ocksÄ ha fÄtt en gratis, exklusiv hud. Partnerskapet Epic Games och Samsung kommer att pÄgÄ ett tag. Faktum Àr att de tvÄ företagen samarbetar ocksÄ för ett spelevenemang som planeras i mars. Den populÀra Twitch Fortnite-streameren Ninja och det sydkoreanska bandet iKON kommer att vara en del av evenemanget.

Återigen Ă€r affĂ€ren endast tillgĂ€nglig vid köp av Galaxy S10 Plus. Telefonen börjar pĂ„ $ 999 i USA för basvarianten, som kommer med 8 GB RAM och 128 GB ombordlagring. Den dyraste varianten, som levereras med 12 GB RAM och 1 TB lagringsutrymme, kostar 1 599 USD. Den indiska prissĂ€ttningen för Galaxy S10-enheterna och erbjudandena Ă€r Ă€nnu inte kĂ€nda. FörbestĂ€llningar av telefonen börjar dock pĂ„ Flipkart imorgon.