Samsung Galaxy S10 + första programuppdatering lÀgger till Bixby-tangentfunktionalitet

Samsung Galaxy S10 + första programuppdatering lÀgger till Bixby-tangentfunktionalitet

“Samsung Galaxy S10 +: s första uppdatering Ă„tgĂ€rdar ocksĂ„ brister med kameraappens stabilitet och prestandan hos ultraljudssensorn.”

Det har varit en skugga över en vecka sedan Samsung tog omslaget frÄn sin snygga nya Galaxy S10-serie, och den första programuppdateringen för Galaxy S10 + slÄr redan pÄ enheter över hela vÀrlden. Uppdateringen sÀgs ursprungligen att den huvudsakligen rullar ut till enheter i Europa, men tycks tryckas till alla Samsung Galaxy S10 + (första intryck) enheter.

Ändringsloggen för programuppdateringen anger tre nyckelfaktorer. NĂ€r det gĂ€ller nya funktioner finns det inte mycket spĂ€nnande saker att prata om, eftersom Samsung har rullat ut nĂ€stan alla dess funktioner vid lanseringstidpunkten. Det enda som skulle uppdateras Ă€r Bixby-knappen, som Samsung nu har gjort med den hĂ€r nya uppdateringen, vilket ger knappens flexibilitet att anvĂ€nda. AnvĂ€ndare av Samsung Galaxy S10 + kan nu stĂ€lla in en anpassad app eller funktion som kommer att lanseras pĂ„ skĂ€rmen istĂ€llet för Bixby AI-assistenten.

Programuppdatering för Samsung Galaxy S10 +

De andra viktiga förbÀttringarna som medföljer denna uppdatering inkluderar stabilitetsförbÀttringar av kameran och kameraappen, som ocksÄ fÄr direkt integration med Instagram nu. Samsung har ocksÄ stÀllts inför intermittenta problem med prestandan för den ultraljudssensor som visas pÄ skÀrmen, som till synes har tagits upp med den hÀr uppdateringen. Mjukvaruuppdateringen rullas redan ut och har en nyans under 500 MB i storlek.

Samsung Galaxy S10 + Àr den första flaggskeppssmartphonen för 2019, inklusive den senaste Exynos 9820 / Qualcomm Snapdragon 855-processorn, upp till 1 TB lagring och totalt sex kameror pÄ enheten. Medan specifikationerna i stort sett matchar allas förvÀntningar pÄ telefonen, Àr det som sticker ut hur unik och snygg den frÀmre kameran ser ut. Med Samsungs Infinity-O-skÀrm Àr de tvÄ frÀmre kamerorna integrerade för att vara en del av skÀrmen, vilket praktiskt taget inte krÀver utrymme för att integrera de frÀmre kamerorna.

Det Àr troligt att du kanske inte redan har fÄtt uppdateringen, eftersom Samsung kanske har valt en stegvis lansering av funktionen. Om det Àr sÄ uppdateringen drivs bör du ÀndÄ förvÀnta dig att fÄ den mycket snart.